۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 4578 عنوان خیلی ناراحتم 73 بازدید | 5 پست واقعا از دیروز تابحال غم عمیقی رو حس میکنم به بابا صاحب الزمان سپردم یکم قلبم آروم گرفت به والله که کوتاه نمیام از حقی که دارم اینجا بمونه به یادگار سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن دیروز | 04:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلدارتو عضویت: 1405/02/09 تعداد پست: 31 میگذرهعزیزدلشاید باور نکنی من ۱۸ سالمه شاید بگم ۲ ماهی هست که افسردگی حاد نجات پیداکردمبا ورزش با دیدن فیلم و سریال با کتاب خوندن با بیرون رفتن و با درس خوندنعزیزم جوونی کن این روز های از دست رفته دیگه بر نمی گردها
۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 4578 چرا چیشده؟ نمیتونم بگم تعلیق میشم🤦♀️ سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 4578 میگذرهعزیزدلشاید باور نکنی من ۱۸ سالمه شاید بگم ۲ ماهی هست که افسردگی حاد نجات پیداکردمبا ورزش با دی ... واقعا همینطوره😭 سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
دلدارتو عضویت: 1405/02/09 تعداد پست: 31 واقعا همینطوره😭 به خودش توکل کن اون میخواد کمکت البته اگه خودت بخوای