2789
عنوان

خانما شما خونریزی داشتین

69 بازدید | 15 پست

ترخدا گزارش نزنید من استرس دارم از بابت اینکه خونریزی نداشته باشم

من روستا زندگی میکنم و اینجا رسم دستمال خونی هست هرچی ام نداشته باشه فکر میکنند دختر نیست اینجا فکرشون باز نیست منم نمیتونم چیزی بگم ،

من خودم به اجبار و دور از همه رفتم گواهی بکارت گرفتم بهم گفت که از نوع حلقوی و با خونریزی من خیلی میترسم که نکنه خونریزی نداشته باشم آخه گوگل زدم نوشت بدون خونریزی هست بکارت حلقوی

ترخدا کمکم کنید دلداریم بدیم بگین چکار کنم

میخام از صبح روز قبل زعفران بخورم که نکنه فکر بد کنن اگر خون نباشه دعا کنید برام😭

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زعفرون مگه برا سقط نبود؟ چه ربطی ب بکارت داره دختر. فکر الکی نکن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تا زمانی که شماها دامن میزنین به این تفکر این بحث خون و خونریزی هستحلقوی زمانی خونریزی میده که سایز ...

ایسگا گیریه گلم

قدیم من حرص میخوردم انقدر🤣😂

بعدا فهمیدم سرکاریم هممون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ایسگا گیریه گلمقدیم من حرص میخوردم انقدر🤣😂بعدا فهمیدم سرکاریم هممون

خاک تو سرشون خب کم مونده تو حالت پریودی رابطه برقرا کنن که بگن نجیببههه

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

باز نی نی سایت باز شد

اومدید برای تاپیک شر و ور؟؟؟😂😂😂

میگی روستا

اونجا همه مثل شمان

عین زمان قاجار رسم دستمال دارن

جالبه هر کیم میاد سایت میگ اره من روستاییم

بیچاره روستاییا الان تحصیل کرده بچه هاشون

از ما بروز تر شدن !!!

از اسم بیچاره ها استفاده میکنید انگ عقب افتادگی بزنید

تو روستاتون از بقیه بپرسی بهتره

چون ما ک نمیفهمیم تو چی میگی

ما رسم نداشتیم خیلی ساله این برگه سلامت هم ور افتاده مگر اینکه خودمون بخوایم برای دونستن نوع پرده بریم دنبالش تامام

البته از اونجایی که مردان الان عاشقم و دو روز بعد بد دل به خاطر اینکه دردهنشونو ببندی بهتره گرفته باشی .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

باز نی نی سایت باز شداومدید برای تاپیک شر و ور؟؟؟😂😂😂میگی روستااونجا همه مثل شمانعین زمان قاجار رس ...

ولله ما هم روستا هستیم گواهی هم نمیگیریم چه برسه به رسم دستمال خونی ! حتی دوستم از مامان بزرگش پرسیده بود همچین رسمی داشتین ؟ بنده خدا شوک شده بود گفته بود این دیگه چه رسمیه 😐😂 حتی زمان اونا هم نبوده دیگه چه برسه به الان ! والله الان روستا اونقدر دور افتاده نیستن که بگیم نمیدونن و فلان اکثریت به گوشی و اینترنت دسترسی دارن .