2789
عنوان

همسر پولدار😂

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 135 پست

زن یه آقای دکتری رو میشناسم در آستانه شصت سالگی مثل دختر بیست سالست ...تیپ دختر چهارده ساله هم میزنه..کلی هم عمل زیبایی کرده جدیدا ..شوهرش به کولر نمیذاره مطبش به منشی هاش سخت میگیره ولی راه به راه سفر خارجه با همسر و خانواده و زنش هم عشق دنیارو میکنه ..واقعا راحتن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من هر کی میره با هم سطح خودش به جز موارد نادر
خودم وضعیت مالیمون پایینه
دوستام خیلی پولدارن (خانواده هاشون)
و میبینم که افراد پولدار هم جذبشون میشن

حالا هر کی اومده سمت من بدتر از خودم

کار خوبی میکنی فقط یادت باشه شوهر پولدار ذاتی باشه خوبه یعنی باباش پولدار باشه😂😂😂

بخدا میگم معیارم اینه خیلی ها میگن نههههه اشتباه میکنی. نمیخوام دوباره درگیر بشم

اره ولی دقت کنین به رفتار طرف خیلی زیاد مهمه

دوست پدرم بشدت پولداره با یکی ازدواج کرد که دختره از خانواده معمولی و دختره یجورایی یخاطر پول باهاشه

ولی تو یه عکس لبخند نمیزنه یارو کللللل دنیارو گشتن طرف یه اخلاق خوب نداره عوض خانومه همچیش تامینه ولی اصل کاری مه رفتار خوب همسرشه اصلا نداره

تو اسپانیا رفته بودن خونه بخرن

دخترشون رفته بوده اتاقارو بگرده اومده که بوده باباش برداشته زوده زده یوده ک بدون اجازه رفته خود خانومه با خنده تعریق میکرد یهنی پول باعث شده چشمشو روهمه چی ببنده

ولی چه بهتره که خودت و بالا بکشی و از نظر مالی مستقل بشی و به درجه ای برسی که به هیچکس نیاز مالی ند ...

خودمو بالا کشیدم اما با حقوق من هیچ کاری نمیشه کرد.

تهش با چند سال جمع کردن بشه یه پراید داغون خرید