2789
عنوان

مادرشوهرم و زباله‌هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 105 پست
خوابیده اره والا انقد ناراحت و اعصبانی بود کلی قبلی که خوابش ببره با خودش هی حرف میزد با منم سر ای ...

کاش از اول قوطی و پلاستیکی رو حدا کنی بدی این وزه شاید سرشو از اون آشغالا دراورد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یه بار اینکاروبکن .یه شیشه سسی چیزی الکی خودت یه جاشوترک بنداز و بزار تو نایلون .باید به بار دستش بب ...

نمیشه کاریش کرد دلمم عین حقیقت راضی به همچین کاری نیست دست ادم ببره با شیشه تو اشغالا تهه عفونته گناهش گردنمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش از اول قوطی و پلاستیکی رو حدا کنی بدی این وزه شاید سرشو از اون آشغالا دراورد

جدا کنم که عادت میکنه نمیخوام کاش کلا این کارو نکنه بخیال یه یه چسه پولی بشه که با فروش اینا گیرش میاد معلوم نیست چقدم هست

نمیشه کاریش کرد دلمم عین حقیقت راضی به همچین کاری نیست دست ادم ببره با شیشه تو اشغالا تهه عفونته گ ...

پس به مادر شوهرت بگو فلانی من شیشه و فلان چیزا رو میزارم تو سبد جدا براتون خواهشاً نایلون آسفالتهای دیگه رو نگردید

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خوابیده اره والا انقد ناراحت و اعصبانی بود کلی قبلی که خوابش ببره با خودش هی حرف میزد با منم سر ای ...

اگه هنوز خوابش نبرده حتما برو پیشش ارومش کن بگو حق بهت میدم میدونم خیلی ناراحتی ... منم هم به خاطر خودمون ناراحتم هم واس مادرت ناراحتم ...

و بهش بگو که برای این که دیگه این مشکل پیش نیاد دیگه کلا همه ی زباله هاتونو کلا جای دیگه ای بندازید نه فقط زباله های خصوصی تونو ...

پس به مادر شوهرت بگو فلانی من شیشه و فلان چیزا رو میزارم تو سبد جدا براتون خواهشاً نایلون آسفالتهای ...

اونم همینو میخواد انگار یه جورایی حرفشو به کرسی نشونده چون اول عروسی این درخواستو از شوهرمم گرده بود بخدا ثبلا تو کیسه زباله های در خونه نمیگفت تقصیر خودم بود چند دفهه اومدم بطریهای پلاستیکی فلزی اینجور چیزارو جدا تو پلاستیک شفاف گذاشتم گذاشتم تو یه قسمت از حیاط که گذرش میخوره بعد همون به خودش اجازه داده تو کیسه زباله مشکی در خونه هم بگرده چندروز پیشم وقتی اومدم تو خونه دیدم کیسه زبالهای که دم در گذاشته بودم درش باز شده بود یه سری آشغالم ازش ریخته بود ییرون همون موقع هم کار خودش بود میاد دم در خونه باز میکنه بعد جمعمشون نمیونه تو فک کن ما شبی برگتیم خونه در در پوست سس خرده پلاستیک اینجور چیزا ریخته بوده

اونم همینو میخواد انگار یه جورایی حرفشو به کرسی نشونده چون اول عروسی این درخواستو از شوهرمم گرده بو ...

عوووففف ..ببین دیگه نایلون اشغالهای شخصی ها رو نگذار جلوی در .هر وقت خواستی بری بیرون بردار ببر بزار تو ماشین برید بندازید سطل اشغال .یکی نیست بگه آخه پسر زن .وقتی دست می نی به نایلون و تکونی میدی معلومه توش شیشه نیست چرا درشوباز میکنی گند میزنی به حیاطم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عوووففف ..ببین دیگه نایلون اشغالهای شخصی ها رو نگذار جلوی در .هر وقت خواستی بری بیرون بردار ببر بزار ...

تمام این مدت همین کارو میکردم یه دیروز از دستم در رفت اونم سریع اومده برداشته

تمام این مدت همین کارو میکردم یه دیروز از دستم در رفت اونم سریع اومده برداشته

اووی ..چه حرکت کثیفی ..معتاد این کار شده .کاش پدر شوهرت و شوهرت بهش بتوپن ..من جان باشم دیگه عمرااا شیشه سس و امثال هم میزارم کنار تا ترک اعتیاد کنه.حرف زد بگو نداریم .

اووی ..چه حرکت کثیفی ..معتاد این کار شده .کاش پدر شوهرت و شوهرت بهش بتوپن ..من جان باشم دیگه عمرااا ...

پدرشوهرم که هیچی عین خیالش نیس ولی خود شوهرم توپش حسابی پر بود مسگفت فردا میرم بهش میگم

پدرشوهرم که هیچی عین خیالش نیس ولی خود شوهرم توپش حسابی پر بود مسگفت فردا میرم بهش میگم

آره بگه .والله کدوم پیر مردی بدش میاد زنش کم خرج باشه

جدا کنم که عادت میکنه نمیخوام کاش کلا این کارو نکنه بخیال یه یه چسه پولی بشه که با فروش اینا گیرش م ...

ولی واقعا جدا کردن آشغالا همچین کار سختی نیست من خودم به شخصه بدم میاد پلاستیکشیشه قوطی اینا رو با مواد خوردنی ومایع قاطی کنم حتی نون وهم جدا میکنم

ولی واقعا جدا کردن آشغالا همچین کار سختی نیست من خودم به شخصه بدم میاد پلاستیکشیشه قوطی اینا رو با ...

بعله عزیزم من زباله های خیسم جداش میشه پوست میوه و سبزیجات نون و... هموناهم همسرم میبره برای مرغای مادرشوهرم بعد من از این ور بیام پلاستیک فلزو کارتونم براش جدا کنم آشغال نوار بهداشتی دستمال دسشویی و و و رو هم جدا کنم که یهو خانم یهو چیزی که نباسدو نبینه یه آشغالو بندازیم اینجا آشعالای دشویی و اتاقم خوابم برداااریم ببریم تو سطل زبانه یجای دیگه شهر بندازیم بخدا زور نیست