2789
عنوان

درک درامد و پول در نی نیسایت

1 بازدید | 31 پست

من قبلا درباره ی شغلم درامدم و ... صحبت نکردم ولی دیدم وضعیت اینجا چه شکلیه و خب کسایی هستن که واقعا تو جامعه نیستن و نمیتونن باشن

یا خانه دارن یا صاحب بچه و ... کلا زیاد درگیر نیستن

ولی من تقریبا با انواع اقشار صحبت دارم و وضعیتم کاملا بروز هست

حالا یه جایی نوشتم من ماهانه ۳۰۰ درمیارم

و خب واقعا درامد ۳۰۰ در ماه زیاد محسوب نمیشه ولی خب از این ورم دیدم وقتی میگی یکی بالای ۵۰ میلیون درمیاره چطوری چشاش گرد میشه و میگه وااای چقدر زیاد

وقتی امرار و معاش یک خانواده ۲ نفره در ایران بالای ۱۰۰ تومن هست و زیر ۱۰۰ تومن درماه درآمد یعنی فقیر ! حالا باز بعضیا حمله نکنن چرا مارو مسخره میکنی یا تحقیر میکنی و این حرفا ! واقعا بحث تحقیر نیست بحث آماره آمار و ارقام همینه و کسی گفت ما با زیر ۱۰۰ تومن در ماه خیلی در رفاهیم اون طرف اصلا معنا و مفهوم رفاه رو درک نکرده وگرنه یکی میتونه بدون درآمد هم بگذرونه

حالا یکی اومده گفته اینجا مجازیه و تو بلف میزنی که انقدر درآمد داره

خواستم همینجا جوابشو بدم

وقتی تاپیک میزنی سوال میکنی چقدر درامد دارید قبلش ببین اصلا ظرفیت شنیدن نظرات مختلف رو داری ؟

من یک برنامه نویس با ۳ سال و خورده ای سابقه همین الان بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان در ماه درامد دارم بماند چقدر سرمایه از قبل داشتم و طلا و سرمایه که شاید وقتی خیلی ارزون بوده خریدم و الان باهاش سود کردم

ولی خب یه سوپر مارکتی الان بالای ۱۰۰ در میاره

اگه این رقم ها برای ظرفیتت سنگینه چرا تاپیک میزنی ؟

حداقل قبلش یه گوگل سرچ میزدی تا ببینی درآمد شغل برنامه نویسی چقدره بعد ناراحت میشدی 😂

آیدیشو پست بعدی تگ میکنم و تاپیکش اخرین تاپیکه

🦢✧ ̊.🎀🩰 ̊˖ برنامه نویس و طراح وب

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب دوست عزیز حالا به شما هم ربط نداره با زیر صد تومن واقعا زندگی نمی کنه یا می کنه

که رقم حالا این هم نیست

شما هم خوشبخت و موفق باشی

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

یه شغل ازاد راحت ماهی ۳۰۰ الی ۵۰۰ رو درمیاره .حسابداریاشون اینجور نشون میده درامدو

اما عین همون پول تو حساب نیست چون وقتی جنس جدید میخوای بیاری میره پای افزایش قیمت و تورم اجناس جایگزین

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم ببخشید اینجا میپرسم شما برنامه نویسی رو از چه سنی شروع به یادگیری کردین در این زمینه تحصیلات آکادمیک دارید یا آزاد یادگرفتین ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

هرکی هرچقدر درآمد داره نوش جونش

نمی فهمم چرا باید راجبش تاپیک زد

اصلا چرا باید بیانش کرد؟

جامعه انواع و اقسام اقشار رو داره

با فرهنگ ها و سطح رفاه و درآمدهای مختلف

طبیعیه که یک عده مبلغی رو ناچیز و یا عده ای مبلغی رو هنگفت بدونن

اونم با این شرایط جامعه که اکثریت مردم دچار فقر هستن

اصلا بحث راجب این چیزا درست نیست

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

خب دوست عزیز حالا به شما هم ربط نداره با زیر صد تومن واقعا زندگی نمی کنه یا می کنهکه رقم حالا این هم ...

کجای حرفم گفتم به من مربوطه ؟ من گفتم اسمش فقره.

و کسی که قبول نداره میتونه قبول نکنه ولی متهم کردن بقیه به دروغگویی چیه ؟ عقده گشایی یا چی ؟

ایول! چه حوزه ای کار میکنی؟ فول استک دولوپری؟

وب فول استک

بک اند fast api پایتون

فرانت ویو جی اس

و اینکه برنامه نویس ربات های تلگرام روبیگا بله و ........

و هوش مصنوعی هم دارم خودم نوشتمش نسخه های اولیشه