من قبلا درباره ی شغلم درامدم و ... صحبت نکردم ولی دیدم وضعیت اینجا چه شکلیه و خب کسایی هستن که واقعا تو جامعه نیستن و نمیتونن باشن
یا خانه دارن یا صاحب بچه و ... کلا زیاد درگیر نیستن
ولی من تقریبا با انواع اقشار صحبت دارم و وضعیتم کاملا بروز هست
حالا یه جایی نوشتم من ماهانه ۳۰۰ درمیارم
و خب واقعا درامد ۳۰۰ در ماه زیاد محسوب نمیشه ولی خب از این ورم دیدم وقتی میگی یکی بالای ۵۰ میلیون درمیاره چطوری چشاش گرد میشه و میگه وااای چقدر زیاد
وقتی امرار و معاش یک خانواده ۲ نفره در ایران بالای ۱۰۰ تومن هست و زیر ۱۰۰ تومن درماه درآمد یعنی فقیر ! حالا باز بعضیا حمله نکنن چرا مارو مسخره میکنی یا تحقیر میکنی و این حرفا ! واقعا بحث تحقیر نیست بحث آماره آمار و ارقام همینه و کسی گفت ما با زیر ۱۰۰ تومن در ماه خیلی در رفاهیم اون طرف اصلا معنا و مفهوم رفاه رو درک نکرده وگرنه یکی میتونه بدون درآمد هم بگذرونه
حالا یکی اومده گفته اینجا مجازیه و تو بلف میزنی که انقدر درآمد داره
خواستم همینجا جوابشو بدم
وقتی تاپیک میزنی سوال میکنی چقدر درامد دارید قبلش ببین اصلا ظرفیت شنیدن نظرات مختلف رو داری ؟
من یک برنامه نویس با ۳ سال و خورده ای سابقه همین الان بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان در ماه درامد دارم بماند چقدر سرمایه از قبل داشتم و طلا و سرمایه که شاید وقتی خیلی ارزون بوده خریدم و الان باهاش سود کردم
ولی خب یه سوپر مارکتی الان بالای ۱۰۰ در میاره
اگه این رقم ها برای ظرفیتت سنگینه چرا تاپیک میزنی ؟
حداقل قبلش یه گوگل سرچ میزدی تا ببینی درآمد شغل برنامه نویسی چقدره بعد ناراحت میشدی 😂
آیدیشو پست بعدی تگ میکنم و تاپیکش اخرین تاپیکه