2789

چجوری مثلا ۱۵ میلیون تو یه ماه پول توجیبی میگیرین؟ همزمان همه ی نیاز هاتون رو هم خودشون میخرن🥲

من با اینکه دانشجو هستم ماهی ۴ تومن میگیرم دیگه لباس هم کم پیش میاد برام بخره

الان خیلیا هستن که ۴تومن فقط پولِ یک لیپ گلاسشونه🥲 همسرتون شغلش چیه و درامدش چقدره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول تو جیبی نمیگیرم، احساس بچه بودن بهم دست میده...

ولی خب همه خرجام با همسرمه، حداقل بیشترشون

خودم شاغلم البته، با اینکه درآمدم زیاد نیست ولی تا حدودی ام خرج میکنم واسه خودم، ولی خب بیشترش با همسرمه و خودش اینو ترجیح میده

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

دختردایی من دوست پسرش ماهی شصت تومن بهش میدهخرج خونش هم جدا خودش خرید میکنه از گوشت و مرغ و میوه و ب ...

واقعااا؟

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

مقایسه نکن خودتو با کسی دختر قشنگ .

درآمدا متفاوته خرجا متفاوته شرایط زندگیا متفاوته میزان خساست و دست و دل بازی افراد متفاوته

بعدم حرفای نی نی سایتو زیاد باور نکن

دختردایی من دوست پسرش ماهی شصت تومن بهش میده

خرج خونش هم جدا خودش خرید میکنه از گوشت و مرغ و میوه و برنج و خشکبار و و و و

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

تازه من اینجا خوندم ماهی ۷۰ تومنم میگیرن تازه همه خرجشونم با شوهره س 😐💔

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

پسرا از پدرشون یاد میگیرن

من شنیدم پدرشوهرم خیلی به مادرشوهرم میرسید کلا از همه لحاظ همسرمم مثل اونه

من هیچوقت نگفتم ۲۰ تومن پول بریز برام خودش چون ولخرجه و هیچ پس اندازی نمیکنه به خواست خودش مدیریت درامدش با منه و از اون پولا وقتی حقوق میگیره خودش میریزه برام و بعد کارتشو میده بهم

اینم بگم ۳تا شغل رو باهم هندل میکنه ها

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

پول تو جیبی که نیست ولی خرجام رو همسرم میده یه تایمی کار میکردم بخاطر ارشد اومدم بیرون

درامد همسر من زیاده و کلا از نظر مالی اوکی هست یکی از دلایل ازدواج منم همین بوده

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

پول تو جیبی نمیگیرم، احساس بچه بودن بهم دست میده...ولی خب همه خرجام با همسرمه، حداقل بیشترشونخودم شا ...

عزیزم اسمشو تغییر دادی وگرنه همون پول تو جیبیه دیگه پس چیه

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید