2789
همه که اینجوری نیستن😮میگه قوم لر نگفت روستا کدوم روستا رو میگی

نه روستا نیستن اتفاقا دک وپز دار هستن

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی بگم والامن دانش آموز از ابن طایفه ها داشتم بالاجبار به پسر عموش که ببست سال ازش بزرگتر بود نامزد ...

دوست پسرم بهم گفت از این کارا میکنن کلا خیلی به دخترا سخت میگیرن

راستش سوال خاصی مد نظرم نیست😭میدونم جدی گرفتم ولی دوست پسرم لره برای همین میخام بدونمیه خورده تو گو ...

خب گلم سوالهععع دیگهههه باید بپرسی ک هم بدونی ...

سوال پرسیدن ک عیب نیست

چرا ناراحتی ؟!

اتفاقا باید افتخار کنی ، ک عشقت لر ، دیگه چی بهتر از این 😅 👌

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

وااااای💔💔💔💔

اگه پسری که باهاش هستی ارزشش و داره پیشنهاد میکنم رابطه رو ادامه بدی

و اگر فارس هستی مطمئن باش تفاوتهای زیاد فرهنگی رو با شهرنشین های سمت لرستان تجربه میکنی

عمدتا هم عروس غریبه رو با اینکه دوست دارن(هیچ وقت تو ظاهر ممکنه کدورتی ایجاد نشه) براش مراسمات خودشون و حتی مراسمات عموم مردم رو انجام نمیدن و میگن رسم نداریم

بازهم میگم این تجربه شخصی من و دوتا از عروسیهای غریبه یک قوم ۴ لنگ بختیاری شهرنشین هست❤️❤️

یعنی مثلا اگه من فارس باشم از یه شهر دیگه هم باشم با یه لر ازدواج کنم همه این رسم هارو برام اجرا میک ...

اگه خانواده اصیلی باشن وشما مشکلی نداشته باشین با این رسوم آره تازه متاسفانه لرها غریب پرستن وبرا غریبه ها ۱۰۰خودشون رومیزارن امااگه دوست نداشته باشی طبق رسوم باشین وطبق مدروز پیش برین نه دیگه دخالت نمی کنن میمونی خودت وشوهرت ونباید اعتراص کنی بعدا چرا برا جاریم این کارو کردن برا من نکردن

اگه پسری که باهاش هستی ارزشش و داره پیشنهاد میکنم رابطه رو ادامه بدیو اگر فارس هستی مطمئن باش تفاوته ...

آره خیلی دوسش دارم ولی دلم میخاد رسم هاشون برای منم بزارن😭آره پارتنر منم چهارلنگ شهرنشینه

آره خیلی دوسش دارم ولی دلم میخاد رسم هاشون برای منم بزارن😭آره پارتنر منم چهارلنگ شهرنشینه

من از همسرم راضی ام با وجود همه چیزهایی که از خانواده اش دیدم

اگه دوستش داری و دوست داره مسیر و ادامه بده انشالله که تو ادامه مسیر خوشبختی و آرامش نصیبتون میشه❤️

درنهایت این نحوه مدیریت شما و همسرتون تو ارتباط با خانواده ها هست که آرامش و میسازه

عروس غریب اونجا محسوب میشید از خانواده اش برای مراسمات زیاد توقع نداشته باشید، آرامش بیشتری دارید

خانم این حرفا چیه!!

تجربه ام را گفتم

استارتر خواستن بگیم

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️