2789
عنوان

توی 18 سالگی ازدواج بکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 238 پست

هیجی دیگه گور گودوخ پیشرفت کردن

پسر جان منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم ولی با این تفاوت که شوهرم ۲۶ سالش بود

خونه داشت ماشین داشت

خاک تو سر دختری که بهت بله بگه

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی حس میکنی اماده ای درواقع اصلا اماده نیستی

هروقت ادم به نادانیش اعتراف کنه دانا شده

و چخبرههههه ۱۸ سالگی شما ۱۶ سالگی یکی دیگه؟

تا ۳۰ سالگی اونقدر کیس های مناسب میبینید همو یادتون میره

داداش من تقریبا ۹سال از شما بزرگترم،هم شغل فرهنگی دارم هم آزاد بعد چند سال بزور تونستم یه ماشین بخرم تو فکر ازدواج نیستم ،بعد شما تازه داری واسه کنکور میخونی،نه شغلی نه درامدی نه سرمایه ای گیریم رفتی خواستگاری و جوابشون مثبت بود بعدش چی بخوای یه حلقه هم براش بگیری باید از پدرت بگیری بقیش بماند،از این فکری ازدواج بیا بیرون قشنگ درستو بخون تمرکزتو بزار روی درس وقت واسه ازدواج هست اونم مورد های بهتر

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

انقدر عجله نکن برادر من.شاید شما به بلوغ فکری و اجتماعی رسیده باشید اما اون دختر شاید اینطور نباشه.ضمنا یه دختر از ازدواج علاوه بر عشق و علاقه که خیلی مهمه،یه سقف بالاسر میخواد،یه همسری میخواد که شغل داشته باشه.گیریم شما بهترین رشته مثلا اصلا دندانپزشکی قبول شدی،شما باید تازه 6 سال درس بخونی تا برسی به مطب و اینا...میدونی...هدفم اینه بهتون بگمعجله نکنین..همین:)))

همونطوری که اون باید مناسب من باشم منم باید مناسب اون باشم آدم قرار نیست که تا آخر عمر بیکار باشه کا ...

چ تضمینی پشتش هست ک خوشبختش کنی وقتی شغلت هنوز مشخص نیست؟

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

هیجی دیگه گور گودوخ پیشرفت کردنپسر جان منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم ولی با این تفاوت که شوهرم ۲۶ سالش بو ...

حداقل اگر دختر بود یه چیزی.واقعا با احترام خیلی زوده 18 سالگی برا پسر!!

درسته اما بالای ۲۵ ازدواج نمیکنه بچه ای که تازه ۱۸ سالش شده ازدواج میکنه ؟دربیا از توهمدختره مگه این ...

من کی گفتنم بالای ۲۵ ازدواج نمیکنه اتفاقا بیشتر پسر ها توی ۲۵ سال به بالا ازدواج میکنند

درسته که احتمال خطا توی ازدواج هایی با سن پایین زیاده ولی دلیل نمیشه که هرکی توی سن کم ازدواج کنه خطا میکنه و نمیفهمه

اوخی کوچولو توالان دهنت بوی شیر میده بعد به فکر ازدواجی؟؟اون دخترهم هنوز بچس گناه داره فکرشو درگیر ک ...

به ریش هام توهین کردی بچه که نیستم

اونم بچه نیست

برای ازدواح هم عجله ای ندارم فقط نمیخوام موقعیت هایی که برام پیش میاد رو نادیده بگیرم