2789
عنوان

توی 18 سالگی ازدواج بکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 242 پست
دقیقا تو خانوم ها هم این مورد پیش اومده مثلا میگن دختره رو زود شوهر بدیم بره سر و گوشش می جنبه یه وق ...

من توی اون مسائل اصلی و مهم به اون ثبات رسیدم که دارم حرف از ازدواج میزنم

ما آدم ها حتا شبیه ۶ ماه پیش خودمون نيستيم

آدم ها تغییر میکنند ولی مهم اینه که آدم بتونه اون مسائل اصلی و مهم رو حفظ کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان میگی زندگی واقعی فرق داره

میدونم ولی در کنارش میشه به اون عشق و حاله رسید

چطور بعضی ها با دختر و پسر مردم میتونند عشق و حال کنند ولی آدم با همسرش نمیتونه؟عجیبه

من توی اون مسائل اصلی و مهم به اون ثبات رسیدم که دارم حرف از ازدواج میزنم ما آدم ها حتا شبیه ۶ ماه پ ...

خودت میگی ما آدما شبیه شیش ماه پیش خودمون نیستیم ! همون جزییات که تغییر میکنند به مرور اونقدر زیاد میشن که روی کلیات ماجرا هم تاثیر میزارن شما الان کنکور هم ندادی به فکر زن گرفتنی ؟ میدونید هزینه ها چقدر بالاست ؟ حتی آدم های بزرگتر از شما هم دارن کم میارن زیر فشار اقتصادی دارن له میشن بعد یه علف بچه این وسط میخواد زن بگیره ! نمودار ازدواج تو ایران الان نزولی هست ولی نمودار طلاق صعودی ! منم همسن شما هستم ولی بهتره تو این سن تمرکزتون رو بزارید رو موارد مهمتر مثل تحصیل . نگفتید اون دختر خانوم چه ویژگی هایی دارن ؟ از نظر من دختری که تو این سن بخواد ازدواج کنه خیلی چیپ تشریف دارن خانواده هم اگه درست بود سعی میکردن ایشون رو به سمت تحصیل راهنمایی کنند نه ازدواج زیر سن قانونی

کاملا جدی ام🌱

ن اصلااااا ۱۸ سنی نیست که من همسنتم این چه کاریه برو تا ۲۶ ۲۷ عشقو حال درس باشگاه تفریح اینور اونور مجردی چیه هنوز به هیجا نرسیدی زرتی ازدواج دفعه بعدی نبینم از این چیزاااا

اعصابم مثل موهام موج موجیه🎀🌈

حالا این دختر 16 ساله چی داره که فکر میکنی مناسب ازدواجه ؟

خانواده ی خوب و بااصالتی داره

حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد ار معیار های من رو داره

میمونه اون ۳۰ الی ۴۰ درصد که باید باهاش صحبت کرد تا مشخص بشه

که احتمالا میره بالای ۸۰،۹۰ درصد

خانواده ی خوب و بااصالتی داره حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد ار معیار های من رو داره میمونه اون ۳۰ الی ۴۰ درصد ...

خانواده خوب و با اصالت به تحصیلات هم اهمیت میده نمیزاره دخترش این سن ازدواج کنه

بستگی داره خانوادتونم همراه باشندیانه

چند روز پیش بود که بحث ازدواج رو توی خونه مون بالا آوردم نگفتم که میخوام ازدواج کنم یا نه

مامانم بهم گفت ۲۰ الی ۲۱ انشالله دامادت میکنم بعد من گفتم چطوری میخوای عروس مناسب برای من پيدا کنی اونم اسم دختره رو آورد و گفت دختر خوبیه

بیا من ۲۱ سالمه تاپیک میزنم همسر میخوام میخندیدایشون ۱۸ سالشه میخواد بره دختره ۱۶ بگیره خنده دار نیس ...

نه چرا خنده دار باشه

اگه کسی فکر میکنه که خنده داره به نظرم باید به خودش شک کنه

یه توصیه دیگه هم اینکه نماز بخون صدرصد هر چی بخوای خدا کمک میکنه به جوان ها مخصوصا توی این موضوع ها ...

ممنون بابت توصیه های خوبت

دانشگاه که برم در کنارش شروع به کار میکنم