2789
عنوان

توی 18 سالگی ازدواج بکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 240 پست
من هنوز اول راهم الان خیلی ها با ۲۵ سال سن همین چیز هایی که میگین رو ندارن قرار نیست که همین فردا آد ...

درسته اما بالای ۲۵ ازدواج نمیکنه بچه ای که تازه ۱۸ سالش شده ازدواج میکنه ؟

دربیا از توهم

دختره مگه اینکه از نظر عقلی ادم سلیمی نباشه بخواد ازدواج کنه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

اگه نرفتی چی خیلی ها همین حرف هارو میزنندخترا الان مرده رفته سرکار پول داره قبول نمیکنه بعد با وعده ...

من قبل از اینکه به ازدواج فکر کنم برای دانشگاه و دوران تحصیل برنامه دارم

الانم از طرفی میترسم که اگه الان ازدواج کنم به کنکورم لطمه بزنه مگرنه که با اطمینان کامل میرفتم خاستگاری

از طرفی هم میترسم اگه نرم ازدواج کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیزی که زیاده مورد خوبه ، این نشد یکی دیگه

اگه پیدا نشد چی؟

اگه پیدا شد ولی مناسب من نبود چی؟

همین سوال هاست که نمیزاره من حدقل فعلا بیخیالش بشم بچسبم به درسم

من به این جمله اعتقاد دارم(جمله خودمه)

آدم عاقل رو همسر مناسب ریسک نمیکنه

اوخی کوچولو توالان دهنت بوی شیر میده بعد به فکر ازدواجی؟؟اون دخترهم هنوز بچس گناه داره فکرشو درگیر کنی اول پیشرفت کن بعدش ازدواج کن مثل دخترها له له ازدواج نزن

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

اگه پیدا نشد چی؟اگه پیدا شد ولی مناسب من نبود چی؟همین سوال هاست که نمیزاره من حدقل فعلا بیخیالش بشم ...

تو که هنوز باهاش زندگی نکردی چجوری فهمیدی همسرمناسبیه ؟

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

💔👺 عجبمیشه شماره پسرخالمو بدم بهت ؟ ۲۸.نیم سالشه میگه هنو زودهیکم مخشو بزنصوابم میکنی👺

۲۸ خوبه دیگه

من اگه این دختره نبود توی این سن ازدواج نمیکردم

همین رو میدونم که مردابی امثال تو ، دوباره در دهه ی سی یا چهل خیانت میکنن و میگن اون موقع بچه بودیم ...

دقیقا تو خانوم ها هم این مورد پیش اومده مثلا میگن دختره رو زود شوهر بدیم بره سر و گوشش می جنبه یه وقت ابرومونو میبره ولی همین دختر دو روز دیگه که زندگی خودش رو با همسن و سالاش مقایسه کرد و یکم که بزرگتر شد معیاراش فرق کرد اونم یادش میوفته که یه کارایی نکرده و تازه فیلش یاد هندستون میکنه آدم وقتی باید ازدواج کنه که واقعا به ثبات رسیده باشه خصوصا در مورد معیار هاش برای جنس مخالف .

جونی رو که میشه آدم با همسرش کنه

الان میگی زندگی واقعی فرق داره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست