2789
عنوان

من دیشب از روتردام هلند اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 654 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون دختر یه خانم دکترم..اوکی؟..البته واقعا ازبعضی پیامها ناراحت میشم اما خب نمیشه که فحش بدم ..ناسلا ...

سلام بهمگی...الهیییی عزیزممممم!!!من اونروز تویه تاپیک پشتتون گفتم اقتضای سنشه کاریش نداشته باشین!گفتم حالا جلوخودت بگم که گناه نباشه خدایی نکرده !ولی ترو خدا نذار اینهمه بهت توهین شه!!شما رسمأ گدایی محبت وتوجه دارین میکنین ولی بخدا ارزش نداره!کاش مادرتون بیشتربهتون توجه میکرد،تااینهمه عقده ای نباشین و کرامت انسانیت رو حفظ میکردی! من واقعأ واست دعاکردم که عوض شاگرداول شدن، شاگرداول تو حفظ شخصیتت بشی عزیزم..خودتم بگو آمین!!من بادیدن تاپیکای شما واقعآ نگران اون مادربیچاره اتم!!خداازشریاتت حفظش کنه بنده خدارو..بگوآمین..

ناراحتی نیا عزیزم..اوکی؟..

برو درمان بشو مشکل شدید روحی روانی داری قطعا احتیاج به بستری داری

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.