2789
عنوان

عکسمو دکتر گرفته نمیده

136 بازدید | 34 پست

او پی جی گرفتم بردم پیش متخصص فک وصورت برای جراحیدندون عقل بعدش که کارم انجام شد عکسو بهم ندادن گفتن چون کار انجام دادی اینجا عکست برایه ماست

الان هم بیمه هم دندونپزشکی که میخوام برم اصل عکسو میخواد میگن قانونا عکس برای بیماره چون هزینه رو خودش پرداخت کرده

چیکار کنم دکتره بده عکسو؟

شیک و مجلسی برو بگو عکسو برای بیمه میخوام .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دندانپزشکت درست میگه عکس رو ضمیمه پرونده میکنن که فردا کسی الکی نره شکایت کنه که دندون اشتباهی رو کشیدن یا پر کردن.برو همون جایی که عکس گرفتی یه نسخه دیگه بهت میده

تو پرونده شما میزارن برای اینکه اگر شما ازشون شکایت کنی که اشتباهی دندونی کشیدن یا جراحی کردن بیمه چک کنه 😐من همیشه عکسم نگه داشتن معمولا باید برید جایی که عکس گرفتیم و بهتون یکی دیگه میدن

عزیز عکس دندون پزشکی همیشه نگه داشته میشه که شما اگه شکایت کردین نشون بدن

خوب کپیش یا فایلشو بگیرن بذارن توو پرونده

قانونا عکسی خودم هزینه کردم واسه خودمه چرا دوباره هزینه کنم براش

دندانپزشکت درست میگه عکس رو ضمیمه پرونده میکنن که فردا کسی الکی نره شکایت کنه که دندون اشتباهی رو کش ...

خوب فایلشو بگیرن ازم اصله عکسو واسه دندون پزشک دیگه لازم دارم نمیشه که یکی بگیرم واسه متخصص فک و صورت یکی بگیرم واسه دندونپزشک یکی بگیرم واسه بیمه مکمل .....