2789
عنوان

عکسمو دکتر گرفته نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست
خانم محترم شما قشنگ داری توهین میکنی و روی ندونستن خودت پافشاری میکنید ! من رشته تحصیلیم مربوط هست

اول شما توهین کردی گفتی تا حالا دندونپزشکی رفتی؟؟؟؟

من توهین کردم؟؟؟؟ از نظر قانونی اصل عکس متعلق به بیماره

مطب میتونه کپی یا فایل عکسو نگه داره اصلشو باید به بیمار تحویل بده مدارک پزشکی متعلق به بیماره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول شما توهین کردی گفتی تا حالا دندونپزشکی رفتی؟؟؟؟من توهین کردم؟؟؟؟ از نظر قانونی اصل عکس متعلق به ...

خانم محترم از او پی جی نمیشه کپی گرفت دوست عزیز ! تا امروز کدوم مطب به شما اصل او پی جی داده ؟ خاصیت عکس او پی جی اینه که نمیشه ازش کپی گرفت منم داره شما راهنمایی میکنم برو جایی که عکس گرفتیم فایل شما تا یک سال سیو شده ازشون دوباره بگیر! والا تا امروز من ندیدم کسی همچین قانونی بگه عکس او پی جی شما تو پرونده ثبت میشه اینکه نرفتی دندون پزشکی توهین هست ؟ والا کسی که بره میدونه وقتی پرونده تشکیل میدین عکس میزارن داخل پرونده

خانم محترم از او پی جی نمیشه کپی گرفت دوست عزیز ! تا امروز کدوم مطب به شما اصل او پی جی داده ؟ خاصیت ...

خوب پس اینکه در جوابش بگم فقط شما دندونپزشکی رفتی توهینه؟؟؟؟ لابد اینجام حق با شماست و شما فقط حق توهین دارید . اصلا کپی چیه فایل میدونید چیه؟ فایل عکسو که رادیولوژی دیجیتال میده به بیمار اونو میتونن توو سیستم ذخیره کنن . نکنه اینم نشدنیه؟؟

خوب پس اینکه در جوابش بگم فقط شما دندونپزشکی رفتی توهینه؟؟؟؟ لابد اینجام حق با شماست و شما فقط حق تو ...

خانم محترم مگه پرونده شما تو سیستم ذخیره میشه ؟ که فایل دونه دونه بیایم ذخیره کنیم ؟مگه پرونده های ما سیستمی هست که بیان فایل ذخیره کنیم ؟ دقیقا بحث اینجاست که اون فایل پی دی آف شما داری و پزشک های معالج شما میتونن از پی دی آف تشخیص بدن منم راه حل به شما دادم و این قانون خود سازمان بهداشت ایران هست میتونید داخل اینترنت سرچ کنید ببینید در صورت درمان بیمار باید عکس او پی جی داخل پرونده وجود داشته باشه