با یه حس عذاب وجدان میگه بابام تا چند سال پیش خرج منو میداده!! میگه بابام همه چیش بچه هاشن! بابام بابام... جدا از وابسته بودن من حس میکنم نشخوار فکری هم داره. نظر شما چیه
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وسواس فکری و عدم حرمت نفس داره ... خیلی بده این ویزگی ها برای ی مرد ... ممکنه اگه اتفاقی برای باباش بیفته مثلا افسردگی حاد بگیره یا بره سمت مواد یا تو بهترین حالت مصرف داروهای روانی که خب اونم به خودی خود خوب نیست یعنی با ی اتفاق برای باباش طرف سلامت روانشو از دست میده
بد بخت داره درد دل میکنه لابد.شوهر منم همینطوری بود از اول.فقط این مامان مامان میکرد.یه بار اوایل عقدمون بود گفت میدونم مادرم زن حساسیه و اخلاقای خاصی داره اما خواهش میکنم باهاش کنار بیا،احترامشو نگه دار.به خودم بگو تا خودم اقدام کنم تو بهش جواب پس نده.الان دوازده سال زنشم پای قولم موندم