2789
عنوان

یه پسری اومده خاستگاریم ولی از مادرش خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 36 پست
میترسم بعد اون دیگه عاشق کسی نشم اگه رد کنم فکر میکنه بخاطر ماجرایی بوده که تو خانوادش اتفاق افتاده ...

چی بگم عزیزم.خوشبخت بشید.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

دوست داشتن واست ابو نون نمیشه چشمت مالش و خودشو گرفته ولی گور شدی نمیتونی خانوادشو ببینی رد کن بره م ...

نه واقعا چشمم مالشو نگرفته از خودش خوشم اومد از شخصیتش مامانمم خیلی تعریفشو میکرد قبل خاستگاری

که پسر صادقیه و رکه به دلم نشسته اما وقتب اومدن خاستگاری گفت خودت فکر کن جواب بده ولی موضوع عروسشونم در نظر داشته باش

گیجم حداقل اگه مامانم یه نظر قطعی میداد اسون تر میگرفتم

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین آدماتوی زندگی مشترک ممکنه یه بعددیگه ازخودشون نشون بدن این حرفاروشنیدی وهنوزم دودلی؟ معلومه این ...

اگه پسره رو دوست نداشتم تامل نمیکردم و رد میکردم

نمیدونم فکرم اینه شاید با پسر تنی خودش این کارو نکنه زندگیشو خراب نکنه

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

من بهتر از بن پسره رو دیدم میگفتم همه بدن این خوبه اصلا به اون اعتماد داشتم به خودم نداشتم در این حد ...

جدی؟خانوادش بد بود؟یا پسره کلا مارموز بود

اگه پسره رو دوست نداشتم تامل نمیکردم و رد میکردم نمیدونم فکرم اینه شاید با پسر تنی خودش این کارو نکن ...

این فکرونکن .ذات آدمارونمیشه عوض کرد .الان که اینوگفتی یادیکی افتادم که عروسشوخیلی اذیت کرد .محکم زدتوشکم عروسه که بچش سقط شد .زندگیشونوجهنم کرده بود

این آدمازیادن

اگه یکی واقعاذاتش پاک باشه اینهمه بلاسریه آدم دیگه نمیاره .حالامیخوادغریبه باشه یاآشنا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
این فکرونکن .ذات آدمارونمیشه عوض کرد .الان که اینوگفتی یادیکی افتادم که عروسشوخیلی اذیت کرد .محکم زد ...

عروسه هم از اشناهای نزدیک خوده مادره بوده انگاری دختر خواهرش بوده

عروسه هم از اشناهای نزدیک خوده مادره بوده انگاری دختر خواهرش بوده

دیگه بدتر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤