2789

پسره با شخصیته خونه ماشین داره ظاهرشم خوبه قد بلنده به دلم نشسته چهره همه چیزش ولی مشکلم مادرشه

زندگی پسر ناتنیشو تباه کرد الان دارن طلاق میگیرن

عروس تو خونه زندانی میکرد بهش هیچی نمیداد پس مونده خودشونو مبداد بخوره یا یه گونی سیب زمینی با روغن پیک نیک میداد بهش دیگه بهش سر هم نمیزد

پسر ناتنیش هم خیلی به حرفه مادره بود یه صحبتی هم از مادرش دیدم عصابم خرد شد

من میترسم قبول کنم مادرش همون بلارو سر من بیاره

ولی از پسره بشدت خوشم اومده قبلا هم دیده بودمش دورادور علاقمند شدم بهش

چیکار کنم به نظرتون؟

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده مهمه اسی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

یه چک بزن در گوش پسره بره دیگه برنگرده.اینایی که میگن خانواده مهم نیست مهم خودشه که خوب باشه انسانهای منطقی نیستن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

بیا ببینم از روی چارت تولدت مادرشوهرت چطور ادمیهاگه سمیه خودتو بدبخت نکنی

کاش پولی نبود😞

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

قرارنیست بامادرش زندگی کنی ولی اینکه این آقازیردست این خانم بزرگ شده خیلی مهمه

مادرش هیچی

ازکجامعلوم خودش این بلاهاروسرت نیاره ؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خانواده خیلی خیلی زیاااد مهمه من بودم قطعا رد میکردم

پسره رو خیلیم دوسش دارم هعی

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

با ننش که نمیخوای زندگی کنی

این صحبت تو ذهن منم اومد ولی اول یا اخرش باهم رفت امد دارین عروسشم مثال زدم واستون

این صحبت تو ذهن منم اومد ولی اول یا اخرش باهم رفت امد دارین عروسشم مثال زدم واستون

درکت نمیکنم مگ اون عروس گفته بوده من میخوام با منش زندگی کنم ک این بلارو سرش آوردن درضمن به بچه هات فکر کن اون زنیکه هروی باشه مادر همسرت هست مجبوری رفت و آمد کنی وقتی اینقدر حرفیه ایه میتونه شوهرتو تو مشتش بگیره و ...