2789
عنوان

یه پسری اومده خاستگاریم ولی از مادرش خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 36 پست
قرارنیست بامادرش زندگی کنی ولی اینکه این آقازیردست این خانم بزرگ شده خیلی مهمه مادرش هیچی ازکجامعلوم ...

نمیدونم نمیخوره بهش اخه

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با ننش که نمیخوای زندگی کنی

ولی همین ننه این پسروبزرگ کرده .مطمئنااخلاقای بدمادرشوبه ارث برده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یاخدا قرار کن از این خانواده سمی و پسر سمی ازش چون اونم شبیه خودشه عین سیب زمینی تنشسته بوده اون بلا ...

نمیدونم واقعاا پسره رو خیلیی دوسش دارم الان منتظرن نمیدونم چی بگم چه بهونه ای بیارم ذهنم اشتفتس

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

پسره رو خیلیم دوسش دارم هعی

دوس داشتنو بذار کنار.منطقی باش.چند نفرو میشناسم باهمین طرز فکر رفتن جلو مادرش کاری کرده که قید عشق و علاقه رو زدن و جدا شدن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

نمیدونم واقعاا پسره رو خیلیی دوسش دارم الان منتظرن نمیدونم چی بگم چه بهونه ای بیارم ذهنم اشتفتس

دوست داشتن واست ابو نون نمیشه

چشمت مالش و خودشو گرفته ولی گور شدی نمیتونی خانوادشو ببینی رد کن بره مورد مناسب هست تا دلت بخواد نبودم با یکی زندگی کن که فردا امنیت داشته باشی نه این😐

این پسر و همون مادر تربیت کرده

میدونی تو یه شرایطیم نه میتونم کاملا ردش کنم نه میتونم بپذیرم به پسره نمیخوره اخلاق مادرشو به ارث برده باشه

به نظرم اومد پسره خوبه ۲ ۳ سال میشناختمش دورادور

دوس داشتنو بذار کنار.منطقی باش.چند نفرو میشناسم باهمین طرز فکر رفتن جلو مادرش کاری کرده که قید عشق و ...

میترسم بعد اون دیگه عاشق کسی نشم

اگه رد کنم فکر میکنه بخاطر ماجرایی بوده که تو خانوادش اتفاق افتاده

چون فهمیده بود بی میل نیستم که اومد

میدونی تو یه شرایطیم نه میتونم کاملا ردش کنم نه میتونم بپذیرم به پسره نمیخوره اخلاق مادرشو به ارث بر ...

ببین آدماتوی زندگی مشترک ممکنه یه بعددیگه ازخودشون نشون بدن

این حرفاروشنیدی وهنوزم دودلی؟ معلومه این دوتاپسرازآزاریه دخترکاملاراضی بودن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
میدونی تو یه شرایطیم نه میتونم کاملا ردش کنم نه میتونم بپذیرم به پسره نمیخوره اخلاق مادرشو به ارث بر ...

من بهتر از بن پسره رو دیدم میگفتم همه بدن این خوبه اصلا به اون اعتماد داشتم به خودم نداشتم در این حد هم چهرش مظلوم و آدم حسابی بود هم حرفاش و اخلاقش یکم نزدیک تر شدم بش بعد شناختم و مارموزیه