2789
عنوان

دوستان شوهرم باهام قهر کرده

291 بازدید | 38 پست

دوستان مادر فوت کرده برای عرض تسلیت پسر خالم اومده خیلی وقته تو فاصله هستیم چون تو سن ۱۷سالگی باهم دوست بودیم و رابطه فقط عاطفی داشتیم بعد مشکلاتی پیش اومد جدا شدیم و الان هر کدوممون زندگی خودمون داریم

الان خودش و همسرش و خالم اومده بود

و من در باز کردم پذیرایی کردم وقتی همسرم اومد هیچی نگفت من همچی به همسرم گفتم شاید اشتباه کردم روراست بودنم همیشه خوب نیست

خلاصه اینا که رفتن گفت به چه حقی راهشون دادی تو خونه بعد از مدت ها تازه به یادت افتادن و دعوا شدید که من دوست نداشتم پاشون تو خونم بزارند

قشنگ حس کردم ناراحت شد و الان باهام قهره الان گناه من چیه که باهام قهر کرده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ میشه کرد کاریه ک شده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چون بهم گفته بود خودت بگی نارحت نمیشم ولی خودم بفهمم یه روزم باهات نمی مونم

همه مردا همینو میگن تقریبا

ولی جنبه شنیدنشو ندارن

والا منم باشم بدونم شوهرم قبلا با دختر خالش ارتباط عاطفی داشته ببینمش اعصابم بهم میریزه پس ترجیح تو نگفتنه مخصوصاااااا خانواده

البته این نظر منه

همه مردا همینو میگن تقریباولی جنبه شنیدنشو ندارنوالا منم باشم بدونم شوهرم قبلا با دختر خالش ارتباط ع ...

اخه من از ارتباط های قبل همسرم خبر دارم

و دیدم باهام روراست من بهش گفتم همچی برپایه صداقت گذاشتیم

اخه من از ارتباط های قبل همسرم خبر دارم و دیدم باهام روراست من بهش گفتم همچی برپایه صداقت گذاشتیم

کار خوبی کردی عزیزم

ولی منم اشتباه تورو کردم فقط گفتم فلانی بهم پیشنهاد اشنایی داد

حالا اون بدبختو ما صد سالم نمیبینیم فامیلم نیست. یادش بیوفته میگه تو که ازت خیلیا خوششون میومد

در صورتی که اون فقط هم دانشگاهی هردومون بود🤣

ولی جنبه ندارن🤣