2789
عنوان

ازدواج دختر بیست و سه ساله با مرد چهل ساله 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 68 پست
اگه عاشقش باشه شاید لیلی زشت بود ولی مجنون عاشقش ولی ازدواج سنتی فکر نکنم

ازدواج سنتی که بعضیاشون انتظارات فضایی دارن...یه بار یکی به من گفت کسی رو سراغ نداری برای برادرم که چشماش درشت...قدش بلند...صورتش پهن...نمی دونم فلان و بهمان باشه هی گفت و گفت...گفتم نه والا بگو خدا براتون خلق کنه بندازه پایین...تازه انتظار دارن دختره از یه خانواده پولدار بی عیب و ایراد باشه.

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا ازدواج نکنه؟؟هر کسی چهره اش از دید یه سری آدم زیباست.

اینکه از نظرش زیبا باشه فرق میکنه با اینکه اون زشتی رو ببینه یعنی چهرشو نپسنده اما بخاطر پولش رضایت بده من منظورم حالت دوم بود. پسرها اگر چهره و هیکل و اخلاق و همه چیز خانوم نپسندن حتی اگر پولدار هم باشه نمیگیرنش چون اعتمادبهنفس بالایی دارن و بهترین ها رو میخوان

شوهرت چند سالشه؟البته من کلا از مرد پیر کاریزماتیک خوشم میاد همسرم بیبی فیسه دوست دارم کمی ریش و موه ...

همسن خودمه خیلی ماهرو توانمنده باسواده ولی خشکو زودرنجو گاهی پرخاشگرو بددهنه

اینکه از نظرش زیبا باشه فرق میکنه با اینکه اون زشتی رو ببینه یعنی چهرشو نپسنده اما بخاطر پولش رضایت ...

هیچ وقت همچین مردایی همچین کیسی پیدا نمی کنن...شوهر سابق من دقیقاً همین بود که شما میگین پولدار...خوش چهره...خوش تیپ...خوش اخلاق اما فقط من می دونم چه اخلاق خاص و رو مخی داشت از نظر بقیه شوهر من مرواریدی بود که از دریا پیداش کرده باشم همین قدر رویایی و خاص...اما از نظر من نه نبود...هیچ احدی نیست همه چی رو تمام و کمال داشته باشه مطمئناً اگه ظاهر و پول داره یه جای اخلاقش بازم می لنگه...اون مردا هم بشینن تا پیدا کنن.

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

از نظر هیکل خیلی چاقم دیگه خانوادمم میگن چه یرسه اون ولی ظاهرم خوبه

رژیم بگیر و ورزش چاقی مسئله حل شدنی هست اگه از خودت و هیکلت راضی باشی اون دیگه فرق میکنه

بعدشم اون پسری که میگی همه چیش خوبه حتما به خودش میرسه میره باشگاه ووووو

پس ما دخترا چرا به خودمون نرسیم تا مثل اونا به چشم بیایم

رژیم بگیر و ورزش چاقی مسئله حل شدنی هست اگه از خودت و هیکلت راضی باشی اون دیگه فرق میکنه بعدشم اون پ ...

اره خلاصه نمیدونم تا من به خودم برسم و ... شاید دیگه اونم نباشه میدونی چی میگم ..

اره اونم به خودش میرسه مشخصه باشگاه و ... میره