2789

بچه ها من تو عقد هستم الان شوهرم داره خونه میسازه دیگه آخراشه

با مادرشوهر و جاریم تو یه ساختمون هستیم یعنی راهپله مون باهم یکیه

جاریم طبقه 3 من مادرشوهر طبقه 2 منم طبقه اول هستم

شوهرم اوایل میخواست در ضد سرقت بیاره بعد امروز رفتیم خیلیییی گرون بود میگه توانشو ندارم بخرم

منم واقعا نمیخوام هرکی از جلو خونم رد بشه و سرزده بیاد تو

جاریم س تا بچه ها یکی از یکی بیتربیت تر هستن

پدرشوهرم گفته بود عروس جدیدم بیاد تو خانوادمون یروز همتونو جمع میکنم بیاید بهتون میگم حتی اگه تا سوپرمارکت هم رفتید در خونتون رو قفل کنید

الان با شوهرم دعوام شد چون این موضوع خیلی رو مخمه بهش گفتم من در عادی نمیخوام هرکی از راه پله رد بشه راحت بیاد تو خونم میگه اونا ک دزد نیستن یا اینقدر بیشعور نیستن یهویی بیان تو خونه

دیگه دعوا شد و اون گفت واقعا انتظار نداشتم همچین حرفی بزنی خدااحافظ

تروخدا بگید حق با کیه یکی راهنماییم کنه خواهش میکنم سرزنش نکنید بگید که چرا رفتی تو اون ساختمون ب دلایلی مجبور بودم فقط درباره اون موضوع کمکم کنید

الان حساسی فکر میکنی ی دفعه میان تو اما نمیان مطمعن باش در هم از تو قفل کن بیان درمیزنن دیگ

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتی شده پول قرض کنید ، در رو عوض کنین

جنگ اول ، به از صلح آخر

ینطوری از همین روز اول خط قرمزاتو تعیین میکنی

احترام ها هم حفظ میشه

یه در ارزون تا ۱۵ _ ۲٠ تومن بخرین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

عزیزم ببین درست ضد سرقت درست میگه خیلی گرونه اگه توانشو نداره عزیزم ی تیکه طلاهاتو بفروش و در ضد سرقت بگیر ...

اما واقعا کارت بده که خانوادشو میبری زیر سوال .... اگه میخوای حرمت خانواده خودت حفظ بشه حرمت نگهدار ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نگرانی تو درباره حریم شخصی و آرامش داخل خونه کاملاً قابل درکه، چون وقتی چند خانواده نزدیک هم زندگی میکنن آدم بیشتر از همیشه نیاز به امنیت و کنترل رفتوآمد داره 🌿 همسرت بیشتر از زاویه هزینه و اعتماد به اطراف نگاه کرده، ولی تو از زاویه آرامش و مرزهای زندگی مشترک حرف میزنی و هیچکدومش بیمنطق نیست. بهتره به جای دعوا، با هم دنبال راهحل وسط باشید مثل قفل مطمئنتر، چشمی در یا حتی برنامهریزی برای رفتوآمدها، چون اصل مهم اینه که تو داخل خونهت احساس امنیت و راحتی داشته باشی.