2789
عنوان

ازدواج دختر بیست و سه ساله با مرد چهل ساله 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 69 پست
پس ۱۰ سال سن هیچیه بچسب بهش ازش خاستگاری کن😍😍😂😂

بنظرت بین یه عالمه دانش اموز و انلاین بودنمون یه درصدم فکری میکنه به من؟ صفر درصده احتمالش استاد کنکوره همه جور دانش اموزی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا جایی که میدونم وضع مالی خوبی داره بقیه میگن پولدار

خب دیگه بلخره یکی از پوهنا رو داره قیافه نداره پول داره والا ماک شدیم زن ادم خوش تیپ هم سن خودمون نه پول داره نه مغز فقط یه قیافه داره قبافش میخام کنم تو ک و نم

همون همه چیز باهم مهمه

آخه مشکل این جا ست کم تر کسی همه چیز رو با هم داره...و اگه داشته باشه شاید سر راه هر آدمی نیاد...بابت همونه وقتی یکی میاد و یکی از ویژگیاش تاپه بعضیا چشم رو بقیه چیزاش می بندن...یا لااقل کوتاه میان...شایدم از نظر دختر خاله ات خب شوهرش از نظر ظاهر و باقی چیزا هم اوکیه.

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

بنظرت بین یه عالمه دانش اموز و انلاین بودنمون یه درصدم فکری میکنه به من؟ صفر درصده احتمالش استاد ک ...

اگه دوستش داشته باشی چرا که نه بهش پیشنهاد بده اونم اونوقت تو میبینه و بهت فکر میکنه

ولی اگه بحث فقط اینکه خوشت بیاد ازش فرق میکنه

منم ۲۳هستم و شوهرم ۳۷البته همسرم پول رو در کنار خوشتیپی و خوش هیکلی و نبوغ داره الان بعد از چهار ماه ...

من خودم 45سالمه هنوز تو روحیات20سالگیم و شورو شوقش موندم و از دستش ندادم بستگی به خودت داره ولی شوهرم اینجوری نیست دیگه

خب الان یک پسر میاد یک دختر پولدار زشت بگیره؟

چرا ازدواج نکنه؟؟

هر کسی چهره اش از دید یه سری آدم زیباست.

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

بنظرم اختلاف سنی ۱۱سال زیاد نیست ولی خب ظاهر طرف خیلی مهمه وقتی خواستین باهاش ازدواج کنید کچلیش مهم ...

در شان من نبود انتخاب اشتباهی

سن شناسنامه ۱۱سال چیزی نیست

بهش نیاد همچی دیگه ش نسبنا خوب باشه بله

هموکفو باشه ن ک پیر شکسته

هم انگشت ب دهن بمونن تو مراسم عقد کچل و روز عروسی درست کرد سرشو

وبعد ها هرجا تو ماشین کلا اول خود ادم میفهمه دیگه

من ۲۳تا۲۵بهمومسومد موقع ۳۰ بودم کلا ز از سی ییعد همه فگر مسکرون دهه هفتادی م

موقع ازدواج بلهاش ۳۲

یک دختر کمتر بهش میاد واون پیر

پس ۱۱ سال ربطی به اون نداشت

میگم در کنارم پیر بود

چهره تا و بچه طور

همسرم متولد ۶۵

خووم ۶۴ اردیبهشت

پسر دوساله دارم تیر میشه دوسالش

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

اگه دوستش داشته باشی چرا که نه بهش پیشنهاد بده اونم اونوقت تو میبینه و بهت فکر میکنه ولی اگه بحث فقط ...

وای من اصلا به گردپای اونم نمیرسم خیلی خوشگله بعدشم خجالت میکشم وای

من خودم 45سالمه هنوز تو روحیات20سالگیم و شورو شوقش موندم و از دستش ندادم بستگی به خودت داره ولی شوهر ...

شوهرت چند سالشه؟

البته من کلا از مرد پیر کاریزماتیک خوشم میاد همسرم بیبی فیسه دوست دارم کمی ریش و موهاش سفیدبشه و جاافتاده تر بشه

در شان من نبود انتخاب اشتباهیسن شناسنامه ۱۱سال چیزی نیستبهش نیاد همچی دیگه ش نسبنا خوب باشه بلههموکف ...

دختری ک کمتر بهش میاد

در کنار اونی ک سنش بهش میاد

ومشکل داشت شدیدا

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم