2789
عنوان

ب مادر شوهرم چی بگم خانومای با سیاست😰

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 74 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نداریم میخام تو حموم بزارم زیرش چهارپایه بزارم و روش روکش پلاستیکی

بزارش اونجا بگو مال مامانمه خرابه آوردم اگه شد درستش کنم استفاده کنم فعلا کار نمیکنه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

یه جوری حرف میزنی انگار بچه ای .. یعنی چی که میاد سرک میکشه؟!!

مگه زبون نداری ؟؟ بهش بگو دلم خواست خریدم .. دست و پاهام درد میکرد نمیتونستم پتو هام و بشورم .. رفتم این و خریدم .

دیگه استرس گرفتن ندارن که ..

مادرشوهرت چه رویی داره .. من بودم قشنگ حالش و جا میاوردم

یه جوری حرف میزنی انگار بچه ای .. یعنی چی که میاد سرک میکشه؟!! مگه زبون نداری ؟؟ بهش بگو دلم خواست خ ...

نمیشه چیزی بگم بده

اونا مدلشون اینطوریه چیکار کنم

مشکل من این نیست بگه چرا خریدی

مشکلم اینه بگه بیا پتوهای منم بشور

هووف با سرکه ؟ ضد عفونی میشه؟چطوری بریزم؟

اره تو جا پودری جوش شیرین و سرکه بریز بذار با اب گرم خودشو بشوره . بد دلم که باشی دیگه نجسم باشه پاک میشه دیگه

حالا من خودم چندبار دادم پتو بیرون شست برام بعد حس چندشی داشتم دیگه خودم تو حمام میشورم

پدرسگگگگگگ درخواست نده

نمیشه چیزی بگم بدهاونا مدلشون اینطوریه چیکار کنممشکل من این نیست بگه چرا خریدیمشکلم اینه بگه بیا پتو ...

اگه گفت بگو خوب نمیشوره . میخوام این هفته ببرم پس بدم .

یا خودت و بزن به نشنیدن .و به جوری رفتار کن که بفهمه راضی نیستی ..