من از زندگيم خدارو شكر راضيم ولي نميدونم اينده چي ميشه خيلي نگران شرايطم نميدونم بچه داشتن تو اين جامعه درسته يا نه فك ميكنم بچه دار شدن مسئوليت خيلي بزرگيه و تو اين دورو زمونه ميتونم از پسش بر بيام يا نه دلم نميخواد بچم زندگي سختي داشته باشه من و شوهرم خدارو شكر زندگي خوبي داريم واقعا شوهرم همه تلاششو ميكنه كه خيلي راحت باشيم ولي واقعا اين انصافه كه مسئوليت بچه هم به كاراش اضافه بشه؟!؟تو اينده مسئول تمام مشكلات بچم منم نميخوام روزي برسه كه بگه چرا منو به دنيا اوردي ... نميدونم شرايط ما زندگي ما براي اونم قابل قبول ميشه يا نه ...
فکر میکنم اگر همسرم نباشه بچه ام رو خیلی بهتر تربیت میکنم ولی نمیدونم اگر جدا بشم بعدها پسرم چطوری منو قضاوت میکنه
رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بینهایت را میدانست» راوی زندگی وی میباشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
من شوهرم اصلا درك نميكنه ميگه من درامدم خوبه از پس چندتا بچه هم برميام ولي مسئله فقط مالي نيس مسئله اينكه من نگران سلامتي جسمي و روحي و ... هم هستم اخه بچه كه هميشه بچه نميمونه همه بهم ميگن خيلي دارم سخت ميگيرم 😭😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینو باید از کسی ک اونور زندگی کرده پرسید ن ماهایی ک از دور میبینیم
دوستم 5 سال كه رفته اونجا يك ماه اومد ايران وقتي كه مامانش اصرار ميكرد كه نره و بمونه گفت وقتي اومدم ايران اطرافيان يا طلاق گرفتن يا مردن يا سرطان گرفتن يكو نديدم كه پيشرفت كنه يا موفق و راضي باشه ولي من تو اين 5 سال خيلي چيزا به زندگيم اضافه شده درسته ميرم سر كار ولي حقوق دارم و تو كارمم پيشرفت هست
منم برای وضعیت جامعه و فرزند آینده ام نگرانم اما سخت بچه میخوام. ولی من بعد 5 سال از ازدواجم تصمیم گرفتم بچه دار بشم. بازم شک دارم ولی اینو میدونم که اگه الان بچه دار نشم بعدها صددرصد پشیمون میشم.
خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
شماها هم تو همین جامعه زندگی میکنید و راضی هستید دیگه
راضی بودن از زندگی شخصی با رضایت از جامعه فرق میکنه. اگر دارم توی این جامعه زندگی میکنم به خاطر اینه که شرایط مهاجرت رو ندارم فعلا نه اینکه از جامعه راضی هستم. به محض داشتن نوقعیت حتما ازین جا خواهم رفت
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
حالا اونی که از زندگیش راضی نیست دستش درد نکنه نمیخواد بچه بیاره ولی شماها که میگید از زندگی راضی هستم ولی بچه بیاد زندگیمون اوخ میشه خودش در آینده اوخ میشه خیلی بد بین هستید