2777
2789
عنوان

از زندگيتون راضي هستين؟! درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 122 پست

از همسرم ناراضی ام،ولی نه در حد طلاق،

فکر میکنم اگر همسرم نباشه بچه ام  رو خیلی بهتر تربیت میکنم  ولی نمیدونم اگر جدا بشم بعدها پسرم چطوری منو قضاوت میکنه

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.

من شوهرم اصلا درك نميكنه ميگه من درامدم خوبه از پس چندتا بچه هم برميام ولي مسئله فقط مالي نيس مسئله اينكه من نگران سلامتي جسمي و روحي و ... هم هستم اخه بچه كه هميشه بچه نميمونه همه بهم ميگن خيلي دارم سخت ميگيرم 😭😢

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو باید از کسی ک اونور زندگی کرده پرسید ن ماهایی ک از دور میبینیم 

دوستم 5 سال كه رفته اونجا يك ماه اومد ايران وقتي كه مامانش اصرار ميكرد كه نره و بمونه گفت وقتي اومدم ايران اطرافيان يا طلاق گرفتن يا مردن يا سرطان گرفتن يكو نديدم كه پيشرفت كنه يا موفق و راضي باشه ولي من تو اين 5 سال خيلي چيزا به زندگيم اضافه شده درسته ميرم سر كار ولي حقوق دارم و تو كارمم پيشرفت هست 

از همسرم ناراضی ام،ولی نه در حد طلاق، فکر میکنم اگر همسرم نباشه بچه ام  رو خیلی بهتر تربیت میک ...

تو جامعه ما زندگي بعد طلاق خيلي سخته يعني خيلي سختش ميكنن

تا بوده همین بوده. آینده نامعلوم و نگرانی 

منم برای وضعیت جامعه و فرزند آینده ام نگرانم اما سخت بچه میخوام. ولی من بعد 5 سال از ازدواجم تصمیم گرفتم بچه دار بشم. بازم شک دارم ولی اینو میدونم که اگه الان بچه دار نشم بعدها صددرصد پشیمون میشم. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

دوستان من دو تا بچه دارم اصلا مثل شما فکر نمیکنم جامعه ما به اون بدی ک ازش حرف میزنیم نیس 

زمان ما هم این اتفاقات بود اما فضای مجازی نبود که انقدر مسائلو بزرگ کنه الان بخاطر فضای مجازی دائم از اتفاقات بد خبردار میشیم و نگران 

بیشتزین مشکل اقتصاده که خب بخاطر سطح توقعات خودمونم هست

انقدر نا امید نباشید 

موفق باشید 😘

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
بچه نیارم خیلیییی بهتره تا اینکه هر دقیقه استرس بکشم  اگر اینجا مودم که نمیدونم ولی اگر رفتم ق ...

منم خيلي به از ايران رفتن فكر ميكنم خيلي به نظر منم از ايران رفتن خيلي خوبه

شماها هم تو همین جامعه زندگی میکنید و راضی هستید دیگه 

راضی بودن از زندگی شخصی با رضایت از جامعه فرق میکنه. اگر دارم توی این جامعه زندگی میکنم به خاطر اینه که شرایط مهاجرت رو ندارم فعلا نه اینکه از جامعه راضی هستم. به محض داشتن نوقعیت حتما ازین جا خواهم رفت

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

دوستان من دو تا بچه دارم اصلا مثل شما فکر نمیکنم جامعه ما به اون بدی ک ازش حرف میزنیم نیس  زما ...

خدارو شكر كه ميتونيد از پسش بر بياين

دوستان من دو تا بچه دارم اصلا مثل شما فکر نمیکنم جامعه ما به اون بدی ک ازش حرف میزنیم نیس  زما ...

چطور اخه نا اميد نباشيم وقتي همه جا شده پارتي بازي زير ميزي جووناي بيكار تحصيل كرده روز به روز گروني 

عزیزم شما متوجه بدی نمیشی یا نمیخوای باور کنی؟؟؟؟؟؟

اتفاقا مجازی خیلیییی کمک کرده همیشه

ولی مشکلی که هست اینه قدیم به این بدی نبود

قدیم با این بدبختی مردم زندگی نمیکردن

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

حالا اونی که از زندگیش راضی نیست دستش درد نکنه نمیخواد بچه بیاره ولی شماها که میگید از زندگی راضی هستم ولی بچه بیاد زندگیمون اوخ میشه خودش در آینده اوخ میشه خیلی بد بین هستید 

جهانی دروغ و یه دنیا فریب و ........