2789
عنوان

جراحی حذف عینک

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باشه عزیزم مرسی،تو اون یک هفته خیلی اذیت داشت؟

من خودم انگار تو چشمم کلی شن و ماسه بود درد داشتم،قرص خوابایی هم بهم دادن تاثیر نداشت از شددت درد(ولی یه خانومی هم همراه من عمل کرده بود گفت شیاف استفاده میکرد اصلا درد نداشت)من دیر فهمیدم اینو😂🤦🏻♀️ولی اصلا نترس ب دردشم میارزه راحت میشی از عینک

نی نی یار عزیز! قبل از این که سیکمو بزنی(تعلیقم کنی) یه اخطار بهم بده❤️😂

من قرنیه ی چشمم نازک بود عمل نکردن پارسال رفتم و خیلی ناراحت و نومید شدم 🫠هزینه ی عمل رو جور کرده ب ...

منم قبل از اینکه عمل کنم رفتم یجا بهم گفت قرنیه چشمت نازکه نمیشه عمل کرد،خیلی خورد تو ذوقم

رفتم پیش یه دکتر دیگه چشامو بررسی کرد گفت اوکیه میشه عمل کرد

بنظرم تو هم به یه دکتر بسنده نکن

منم قبل از اینکه عمل کنم رفتم یجا بهم گفت قرنیه چشمت نازکه نمیشه عمل کرد،خیلی خورد تو ذوقمرفتم پیش ی ...

دوتا چشم پزشک معروف رفتم دوتاشونم گفتم ریسکه صب کن دو سال اینا شاید عملی بیاد که بشه عمل کرد ....شما بعد عمل اذیت نشدین؟با همون قرنیه ی نازک عمل کردن؟ایا اشتباه تشخیص داده بودند؟

گفتن میشه عمل کرد ولی توصیه نمیکنیم اگه واسه چشمای معمولی ۱۰ درصد عوارض عمل باشه واسه تو ۵۰ درصد عوارض داره و ترمیمشم زمان میبره

من خودم انگار تو چشمم کلی شن و ماسه بود درد داشتم،قرص خوابایی هم بهم دادن تاثیر نداشت از شددت درد(ول ...

دکتر خودم پی ار کی یا همون لازک رو پیشنهاد داده ولی من خودم تمایلم به فمتو هست، ضخامت قرنیه م هم اوکیه و میتونم انجام بدم ولی از درد لازک میترسم😭

منم قبل از اینکه عمل کنم رفتم یجا بهم گفت قرنیه چشمت نازکه نمیشه عمل کرد،خیلی خورد تو ذوقمرفتم پیش ی ...

از نظر عمل ضخامت قرنیه م اوکیه همشو میتونم انجام بدم

فقط نمیخوام درد داشته باشم🥲

از نظر عمل ضخامت قرنیه م اوکیه همشو میتونم انجام بدمفقط نمیخوام درد داشته باشم🥲

انجام ندادم ولی خوشگلی دردسر داره هیچ عملی بدون درد نیست دوران نقاهتش کوتاهه یکی دوهفته ،دو سه روز اول میگن بیشتر اذیت میشه آدم

چقدر طول کشید به زندگی عادی برگردی؟ تا چند روز درد داشتی؟

درد اصلیو چند ساعت اول که گریه میکردم

در کل ۴,۵روز اولش سوزش و ابریزش نسبت به نور و روشنایی

تقریبا بعد از یک ماه و خرده ای تقریبا عادی شدم

اوایل چشمام بیشتر خشک میشد

ولی الان دیگه نه

قبلشم خشکی داشتم وقتی لنز میذاشتم

البته من استان مرطوبم

شاید جای خشک برم یخرده خشک شه چشام

ولی در کل اونقدری ازار دهنده نیست

دوتا چشم پزشک معروف رفتم دوتاشونم گفتم ریسکه صب کن دو سال اینا شاید عملی بیاد که بشه عمل کرد ....شم ...

فکر کنم اشتباه تشخیص داده بودن یا خیلی نازک نبوده که نشه عمل کرد

نه اذبت نشدم