2789
عنوان

شوهرم اکثرا خونه نیست منم مجبورم یه کار هایی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 14155 بازدید | 337 پست

توی ظرف شستن هر دفعه یه جاریهات را صدا بزن بگو بیا من کف میکنم تو آب بکش و ...

نمیشه که یه نفر فقط کوزت باشه که.

والا مردمچقدر پررو شدند توی این گرونی میرند خونه ی مادرشوهر غذا میخورند دست به سفید و سیاه نمیزنند.

موندم این ادمای تنبل با خودشون چی فکر میکنم، مثلا کار نکنند خیلی با ارزش میشند.

ادم رستوران هم میره باید هزینه ی خدمات را بده اینا دیگه چقدررر پرواند.

اگه دیدی صدا زدی و نیمدند دفعه ی دیگه به بهانه ی گوشی جواب دادن برو توی حیاط ، ببین اصلا یکیشون بلند میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نمیگم کار نکنم میگم نوبتی باشه وگرنه من همیشه ظرف های ۱۵ نفر رو میشورم وقتی تموم میکنم تمام لباسا ...

عزیزم سریع ک درد نمیکنه رو چرا میبندی ؟!

چرا میری که به فکر نوبتی کردن کلفتی باشی!؛

بشین خونت خانم خونه خودت باش و هم با ارزش تر میشی و هم اجازه دخالت رو رفته رفتع کنار میکنی

بابا بشین تو خونه خودت فیلم ببینکلاس آموزشی آنلاین ثبت نام کنبرو باشگاه استخر شوهرتو راضی کن برو سرک ...

شوهرم به هیچ وجه راضی نمیشه تا پای طلاق هم رفتیم راضی نشد میگه خودم باشم میبرمت ولی اینجا شهرکه کوچیکه همه آشناعن ما هم بخیل زیاد داریم اگه رفتی بیرون یکی یه تیکه انداخت بهت دیگه من باید طرف رو بکشم

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم💚

اصلا دوس ندارم برم باورت میشه چون اصلا هم اتفاقا با هم خوب نیستیم از رو ناچاری میرم شب روز تو این خو ...

شوهرت باشگاه یا کلاس نقاشی هم نمیزاره بری

تو خونه کلاس آنلاین نقاشی مجسمه سازی بردار وسایل شمع سازی بگیر خودت شمع درست کن کتاب بخون زبان بخون اسیر که شوهرت نگرفته برو بیرون یک چرخ بزن پرسیدن بگو گوجه تموم شده بود

اشتباه بزرگت همون زیاد رفتنه.ببین بمون خونهذخودت بخداذاینجور عادت میکنی دیگه دوست نداری هر روز بری خ ...

عزیزم چون حالا بچه داری این حرفو میزنی.منم قبل بچه دار شدن خیلی وقتا خونه ی مادرم بودم، چون ادم هرچی بره بیرون بازم بیاد خونه کسی نباشه انگار دلش میخواد بترکه.

نمیشه به استارتر گفت بشین توی خونت

اینجا مشگل استارتر نیست مشکل تنبلی جاریهاشه

اینم رستوران رایگان پیدا کرده

بحث رستوران نیست من کلا ۵۵ کیلوعم بخدا ۱ کفگیر غذا بزور میخورم

شوهرم به هیچ وجه راضی نمیشه تا پای طلاق هم رفتیم راضی نشد میگه خودم باشم میبرمت ولی اینجا شهرکه کوچی ...

با یکی از همین جاری ها صمیمی و برو کلاس و بیا دیگه به زنداداش خودش که حرف نمیزنه یکم کلن انگار کند و تنبلی

دیگه همینه .اونا مثل پدر مادرت دلسوزت که نیستن. حساب میکنن دختر مردم میاد خونه ما غذا میخوره باید به ...

تازه درس میخونم ولی ۵ ۶ ماهی هست نمیخونم اگه استارت درس خوندن بزنم خیلی خوب میشه

مگه یه آدم چقدر غذا میخوره که طرف ۱۵ نفرو جمع کنه بشوره ؟؟

مگه پدرشوهرش چقدر حقوق داره غذای عروس ها رو بده طرف هم تهش زن خودش بشورع ؟!

ب نظرت بهتر نیست به جای اینکه بگه غذا که و زیاد میخورم کلن نره؟!!

به این فک کن که بری اونجا قراره حمالی جاری های دیگه عم بکنی بیچاره فقط جاری بزرگه کاش اونم کار نکنه

والا اون غذا میپزه من که از اون ۳ تا ۷ ۸ سالی کوچیک ترم میشورم اونا فقط میشینن نگاه میکنن