2789

😐🙄

قصاب برتر خاورمیانه، مدرک کارآموزی از اندیشکده مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

بوق که جای خود داره یک به بعد صدای موزیک ماشین 🤌

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

Just for you

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

بوق که جای خود داره یک به بعد صدای موزیک ماشین 🤌

وای دقیقا یه بار من از خواب پریدم خونمون میلرزید از بیس آهنگش🫠

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من که عروس دومادایی که آخر شب عروس کشون دارن و کلی مزاحمت و توپ و ترقه در میکنن نفرین میکنم خیلی از سر و صداشون اذیت میشم

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

و اون دسته از افرادی که آخر شب با موتور سنگین و صدای ناهنجارش میفتن توی خیابونا واقعا صداش مثل اصابت موشک میمونه و نفرین مردم حقشونه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بوق خوبه والا خیابون ما صدای اگزوز خفن ماشین و موتور درمیارن من ازدیشب هرصدایی میشنوم میپرم میگم نکنه زدن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
و اون دسته از افرادی که آخر شب با موتور سنگین و صدای ناهنجارش میفتن توی خیابونا واقعا صداش مثل اصابت ...

اصابت موشک😂 باحال بود

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️