2789
عنوان

شوهرم اکثرا خونه نیست منم مجبورم یه کار هایی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 14155 بازدید | 337 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باشگاه برو. کتابخانه برو. با نقاشی چیزی سرگرمی درست کن

باشگاه نداره یه شهرک کوچیکه داشته باشه هم شوهرم نمیزاره خیلی حساسه

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم💚

دیوانه ای دیگه

حالا اگه از امروز نری قیافه و حرف درست میکنن برات

یواش یواش کم کن

مثلا امروز نرو اگه گفتن چرا نمیایی بگو اتاق خونهذتکونی کردم یا اسپزخونه بعد حموم رفتم خسته بودم نتونستم

فرداش برو

پس فردا دوباره نرو بگو سر درد داشتم بدن درد داشتم نمیدونم چی

فرداش برو

همینجور ادامه

مثلا ده روز اینجور ادامه بده بعد ده روز هفته ای دوبار کن رفتند رو بزار عادت کنن

خودت هم تو خونه کتاب صوتی گوش بده قلاب بافی یا گلدوزی یاد بکیر مشغول کن خودت رو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اسی جانم وقتی هرروز میری معلوم باید کارکنی خونه خودت شده تخم مرغ بخور عصری برو خونه مادرشوهرت

اصلا دوس ندارم برم باورت میشه چون اصلا هم اتفاقا با هم خوب نیستیم از رو ناچاری میرم شب روز تو این خونه احساس خفگی بهم دست میده

این همه گفتی من فقط به پدرشوهرت فکر کردم بنده خدا چجوری هر روز ۱۵نفرو خرج میدهان شاءالله که وضع مالی ...

وضع مالیش عالیه ولی بقیه هم گاهی اوقات با خودشون مواد غذایی میارن

من خودم تنهام تو خونه . البته داداشم میاد پیشم با ولی خب همش تو اتاقه.

خوراکی بگیر غذا درست کن فیلم کره ای هندی ترکی هر چیزی که خوشت میاد دانلود کنه مثلاً ۱۰۰ قسمتی فیلم ببین .

برو تو گوشی . بازی نصب کن به هرچی علاقه داری .

کتاب بخونن . پایین هم دو روزی یکبار برو به ساعت بشین بر گرد.

بخوااااب .

من که بیشتر خوابم باقیش هم دارم فیلم می بینم یا تو گوشی ام .

چرا اجازه بیرون رفتن نداری؟

حالا من اجازه دارم خودم نمیرم حوصله ندارم😂

عادت کن بزرگ شو با خودت سختی بده بمون خونه آنوقتی برا غذا میری پایین باید هم کار کنیم رستوران نیست ک ...

من نمیگم کار نکنم میگم نوبتی باشه وگرنه من همیشه ظرف های ۱۵ نفر رو میشورم وقتی تموم میکنم تمام لباسام خیس شده انقد که ادامه دار بوده ظرف ها

اصلا دوس ندارم برم باورت میشه چون اصلا هم اتفاقا با هم خوب نیستیم از رو ناچاری میرم شب روز تو این خو ...

ب خدا الان دنیای نت هست و میتونی با همین گوشی بری دنیا رو هم بگردی

برا خودت کتاب سفارش بده فیلم دانلود کن تو کلاس های مجازی شرکت کن آشپزی و کیک،یا کار هنری،ورزش کن،دوست مجازی پیدا کن،کتاب صوتی گوش کن، کلی کار ک بهتر از اینه بری پایین غذا بخوری همین؟!!

اشتباه بزرگت همون زیاد رفتنه.ببین بمون خونهذخودت بخداذاینجور عادت میکنی دیگه دوست نداری هر روز بری خونه مادرشوهر.من خودم ازدواج کرده بودم تا قبل بچه دار شدن مثل شما هر روز یا خونه مادر خودم میرفتم یا مادرشوهر.تنهایی حوصلم سر میرفت.ولی واقعا کاراشتباهیه. بمون خونه خودت یه لقمه نون پنیر بخور ارزش و احترام خودتم حفظ میشه ارامشتم بیشتره.کلاس برو باشگاه برو برنامه های آموزشی ببین کلی کار هست انجام بدی.الان منو بکشن نمیتونم مثل قدیما هر روز برم بیرون.هفته ای یکبارم میرم دوست دارم زودتر برگردم خونه خودم