2789
عنوان

کسایی که تجربه نهایی دارن

67 بازدید | 28 پست

بچه ها من یازدهمم رشتم تجربیه

معدل نوبت اولم بالای نوزده شد

اما از اسفند به بعد که مدارس مجازی شد کلا درسو ول کردم

خیلی پشیمون و ناراحتم

الان برای نهایی حدود یک ماه وقت دارم

برای فارسی و تاریخ و زبان فرمول بیست دارم

اگه این یه ماهو بکوب بخونم میتونم تو نهایی نمره بالای نوزده بگیرم؟

امید الکی نمیخوام بچه ها، مبخوام واقعیت رو بدونم

کسی بوده با این شرایط و تونسته نمره بالا بگیره؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

منم خودم یازدهمم و شرایطم عین شرایط شماس الان تو این یه ماه اومدم دارم برای خودم نهایی رو شبیه سازی میکنم یعنی تا یه ماه آینده کل درسا هارو براشون فرجه تعیین کردم یدور کامل میخونم و بعد امتحان میگیرم بنظرم روش خوبیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ببین سوالای نهایی رو حل کن دستت بیاد ک چی ب چیه

من خودم شب امتحانی بودم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اگه بالای ۱۰ ساعت بخونی اره شک نکن و اینکه با تمرکز بالا سوال هم حل کن و درس هایی که مونده رو هم دقت ...

شما تجربه داشتی؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

منم خودم یازدهمم و شرایطم عین شرایط شماس الان تو این یه ماه اومدم دارم برای خودم نهایی رو شبیه سازی ...

وقت برای نمونه سوال و... نیست

خیلی نگرانم

اره ببین سوالای نهایی رو حل کن دستت بیاد ک چی ب چیهمن خودم شب امتحانی بودم

جدی؟

میشه نمره بالای نوزده گرفت؟

شما نمره هاتون تو چه رنجی بودن

بببین اکثرا تو فرجه کم بخون نمونه سوال حل کننمونه سوال خیلی مهمه

ممنوووون

وقت برای نمونه سوال و... نیستخیلی نگرانم

بببین اکثرا تو فرجه کم بخون نمونه سوال حل کن

نمونه سوال خیلی مهمه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

جدی؟میشه نمره بالای نوزده گرفت؟شما نمره هاتون تو چه رنجی بودن

پارسال چیرایی ک یادمه دینی۲٠

عربی۱۹.۲۵

ادبیات۱۸

زیست۱۸

بقیه درسارو یادم نیست

ممنوووون

بعد برگرد جاهایی ک مشکل داشتیو مرور کن

شب امتحانم یدور مرور کن وقت برا نمونه سوال بزار

روز قبل امتحانا سنجش نمونه سوال میده اکثرا قالب سوالاتش مشابه نهاییشه

پارسال چیرایی ک یادمه دینی۲٠عربی۱۹.۲۵ادبیات۱۸زیست۱۸بقیه درسارو یادم نیست

وای ایول

چطور خوندی سر جدت بهم بگو😂😂🤣

من خیییلی میترسم

بار اوله دارم نهایی میدم

واقعا میشه نمره بالای نوزده گرفت با این شرایط من؟

لز کی شروع کردی نهایی خوندنو