2777
2789

سلام به همه دوستان.من سه ساله ازدواج کردم.سال اول تست پاپ اسمیر انجام دادم گفتن اکی هست.امسال هم قبل از اقدام به بارداری انجام دادم اما امروز بهم دکتر عمومی گفت سلولهای دهانه رحمت تغییر شکل دادن و من کلیییی ترسیدم . حالا تا شنبه باید صبر کنم تا برم پیش متخصص زنان.البته بگم که تو این سه سال چندین بار عفونت گرفتم و دارو مصرف کردم و هی خوب شدم و چند ماه بعد دوباره عفونت میگرفتم که دکتر گفت به خاطر عفونت هست مه تغییر شکل داده.من خیلی میترسم.چون تازه میخاستم اقدام کنم برای باردازی.کسی تجربه ای یا اطلاعی داره . ممنون میشم.

نکنه اچ پی وی باشه 🤔

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماحتما پاپ اسمیر برو عزیزم

من قبل با داریم پاپ اسمیر داده بود و همچی خوب بود تا ۵ ماه بعدش باردار شدم. 

الان بچه م داره میشه دوساله

رفتم دکتر معاینه کرد گفت رحمت زخم شده باید پاپ اسمیر بگیرم. پرسید چند سال پیش دادی گفتم حدود تقریبا دوساله. 

گفت نمیشه دوباره پاپ اسمیر بدی سنت کمه. 

ولی هر کی بود میگرفتن. 

نداشت تست بدم. 

🤔🤔

💚اللَّهُـمَّ اِني اَسأَلُکَ حُســنَ الخاتِمَةِ💚

سلام عزیزم، سلول های دهانه ی رحم راستش خیلی وقت ها به خاطر وجود اچ پی وی تغییر شکل می دن. (متاسفانه اکثر موارد) 

اما

وقتی به موقع کشف بشه خیلی راحت اون لایه رو برمی دارن، و خطر سرطان و.... از بین میره. برای بارداری هم مشکلی پیش نمیاد.

اینا البته اطلاعات کلیه، ممکنه اصلا به کیس شما ربطی نداشته باشه و مال شما اصلا یک چیز حتی ساده تر باشه.

فقط اینارو گفتم که یعنی در بدترین حالت هم جای نگرانی چندانی نیست. خطر مال وقتیه که این مساله کشف نشه و رشد کنه و خدای نکرده مشکلات جدی بوجود بیاره. شما اصلا نگران نباشید با یک پروسه ی کوچیک کل مشکل حل میشه.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

مامائه دارو داد. زخم رحم خوب شد ولی الان دو ماهه ک عفونت دارم هرچی دارو داده فایده نداره مدام رحم تیر میکشه. حالا ۱۰ تیر پیش ی دکتر متخصص زنان و نازایی وقت گرفتم. 

نمیدونم تا ۱۰ تیر چطوری تحمل کنم😭😭😭😭

💚اللَّهُـمَّ اِني اَسأَلُکَ حُســنَ الخاتِمَةِ💚
نه گفت شاید بعدها چند سال دیگه بشه سرطان دهانه رحم

اگر اینطوری گفته احتمال اینکه اچ پی وی باشه زیاده. اصلا نگران نباشین اما، هر سال چک می کنن اگر پیشرفت کرده بود سریع سلول ها رو توی مرحله ی اولیه نابود می کنن. تازه از اون مهمتر اچ پی وی اکثر مواقع خودش توی بازه ی زمانی دوساله بدن رو ترک می کنه.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
عزیزم ببخشید اچ پی وی چیه؟🤔

فکر کنم فارسی ترجمه کردن زگیل تناسلی، اما بیشتر از 50 نوع داره که خیلی هاشون هم اصلا علائمی مثل زگیل ندارن، نمی دونم چرا اینطوری ترجمه کردن. خیلی چیز وحشتناکی نیست مخصوصا اگر به موقع کشف بشه، اکثر انواعش هم بی خطرن و حدود پنجاه درصد آدمها هم در طول زندگی شون حداقل یک بار به یکی از انواعش دچار میشن.