2777
2789
عنوان

کسی در مورد تغییر شکل سلولهای دهانه رحم میدونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25905 بازدید | 31 پست
فکر کنم فارسی ترجمه کردن زگیل تناسلی، اما بیشتر از 50 نوع داره که خیلی هاشون هم اصلا علائمی مثل زگیل ...

من  زیگیل نداشتم ولی تا دلت بخدا قبل دخترم تبخال تناسلی میزدم. خیلی!  اصلا هم درمان قطعی نداره. ولی زایمان ک کردم خوب خوب شدم الان دوسالی هست ک نزدم. 

اینم باعث تغییرشکل دادن سلول های رحم میشه؟؟؟

💚اللَّهُـمَّ اِني اَسأَلُکَ حُســنَ الخاتِمَةِ💚
فکر کنم فارسی ترجمه کردن زگیل تناسلی، اما بیشتر از 50 نوع داره که خیلی هاشون هم اصلا علائمی مثل زگیل ...

ممنون از راهنماییتون.... واقعا نیاز بود کسی مثل شما کمی برام توضیح بده.البته از صبح تا حالا کلی تو نت سرچ کردم اما گفتن یک دوست چیز دیگه ای هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  زیگیل نداشتم ولی تا دلت بخدا قبل دخترم تبخال تناسلی میزدم. خیلی!  اصلا هم درمان قطعی ن ...

باید تست پاپ اسمیر انجام بدین حتما که مشخص بشه، فقط دو سه نوع از پنجاه نوع این ویروس خطرناکن بقیه همون در حد ایجاد زگیل و اینهان.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
ممنون از راهنماییتون.... واقعا نیاز بود کسی مثل شما کمی برام توضیح بده.البته از صبح تا حالا کلی تو ن ...

خواهش می کنم عزیزم، خوشبختانه توی دوارنی که ما زندگی می کنیم اکثر بیماری های ویروسی ترس ندارن و تحت کنترلن. خوشحالم که تونستم کمکی بکنم

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

از این ناراحتم که پاپ اسمیر سه سال پیش هم همین تغییر شکل رو نشون داده بوده اما دکترم به من نگفت شاید اون موقع میگفت بهتر بود یک درمان مختصر کافی بود حالا استرس دارم بگن دیر شده

باید تست پاپ اسمیر انجام بدین حتما که مشخص بشه، فقط دو سه نوع از پنجاه نوع این ویروس خطرناکن بقیه هم ...

اولین بار ک تبخال زدم نزدیک ب پنجاه شصت تا بغل هم روی هم. 😷😷🤕مسافرت مشهد بودم

وای اصلا نمیتونستم راه برم خون میومد. 

خیلی حالم بد بود. 

اون موقع دکتر تست پاپ اسمیر گرفت همچی خوب بود. 

از این ناراحتم که پاپ اسمیر سه سال پیش هم همین تغییر شکل رو نشون داده بوده اما دکترم به من نگفت شاید ...

چرا نگفته؟؟؟!!!  حتما چیز خیلی خاصی نبود!!! 

سلام

دوست عزیز شما که گفتید در جواب تست تان سلول غیر طبیعی مشاهده شده 

دوباره تست را تکرار کردید

جواب دومی چی بود

خدا رو شکر چیز خاصی نبود

اخه توی تست منم نوشته تعدادی سلول کمیاب مشاهده شده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...