2789
عنوان

نمیتونم جلوی زبونمو بگیرم احترام خانواده همسرمو نگه دارم جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 94 پست
باید پس بده مگر شهر هرته پس نده

دعا کن بده

🍒دارم مامان میشم 🍒 مامان آینده ی گیلاس جفت 🍒💝حسابدار💚💜مدرس زبان آلمانی🤎متاهل🖤🤍وفادار❤عاشق گل،درخت،برگ،خاک🧡متعهد💛 و من شر النفاثات من العقد💙و من شر حاسد اذا حسد🍇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرا خودش میدونه چ گندی زده از خجالتش داره میگ چون اون پولو رفته حساب میکنه

کاربرسابق (هبچ) و( مودی69) هستم🤍 یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

همسرا خودش میدونه چ گندی زده از خجالتش داره میگ چون اون پولو رفته حساب میکنه

گفتم ب روز باید بده میگه نزوله

🍒دارم مامان میشم 🍒 مامان آینده ی گیلاس جفت 🍒💝حسابدار💚💜مدرس زبان آلمانی🤎متاهل🖤🤍وفادار❤عاشق گل،درخت،برگ،خاک🧡متعهد💛 و من شر النفاثات من العقد💙و من شر حاسد اذا حسد🍇

بعنوان یک مرد میگم ؛

با مردتون سر این چیزها تقابل نکنید . هیچ وقت خودتون رو در مقابل خانوادش قرار ندید که اون بخواد گزینش کنه.خودتون رو در کنارش قرار بدید .یه رازی رو میگم بهتون .بکسی نگید

هیچ مردی وجود نداره که وقتی داداشش پولشو خرد واسش مهم نباشه مخصوصا متاهل .اما عموما روشون نمیشه جلوی زن بزبون بیارن .غرور دارن .خودتون رو ناملموس کنارش قرار بدید .با دعوا کردن و انتقاد نمیتونید اون رو متوجه خطاش بکنید.اگر منتظرید اون بیاد بگه عجب کاری کردم به داداشم پول دادم اشتباه کردم اون صد سال دیگه نمیگه . تقایل نکنید از راههای غیر مستقیم اون رو متوجه اشتباهش کنید .اگر اون احساس کنه شما بعنوان همسر در کنارش قرار دارید و بخاطر وار داداشش مدام تو سرش نمیکوبید میاد خودش کنارتون و باهاتون گفتگو میکنه.شاید از داداشش انتقاد هم بکنه.

اما تکرار میکنم با دعوا هیچ نتیجه ای نمیگیرید .و اون پول برنمیگرده .شک نکنید .

وقتی نمیتونید روی یک جریان تاثیر بگذارید سعی نکنید با دعوا بدستش بیارید .در صدد این باشید در گفتگو مسایل رو مطرح کنید . و ایشان رو متوجه کنید نه با اصطکاک و بحثهای بی نتیحه

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

خب چرا دادی؟؟؟؟؟

بدون اطلاع من داده

باید پس بده مگر شهر هرته پس نده

باید

بعضی مردا خیلی در برابر خانوادشون ساده و اونام خیلی سواستفاده گرن

برادر شوهر من یبار ماشینمون خراب بود منم حامله بودم ماشینش همونجا زده بود در حیاط بیرونم نمیخواست بره شوهرم گفت ما بریم دکتر بیایم گفت نه ماشینمو نمیدم لازم دارم ، یلارم شوهرم بیمارستان بود نصف شب نرفت پیشش یا دنبالش بیارتش چون دستش نابود شده بود نمیتونست درست حرکتش بده گفت میخواست چشمشو باز کنه تصادف نکنه

بعد همبن ادم ماشینشو فروخت شوهرم نزدیک ۷.۸ ماه مثل سرویس میبردش همه جا یا ماشین میداد بهش چند روز یه هفته بعد میبرد ،یبارم تصادف کرد هرچی گفتم اون نیومده نرو راه افتاد رفت هیچیش نبودا هیچی

ولی نمیفهمه شوهر من هرچی میگم با ادما همونجوری باش که با تو هستن

اسی هیچ کاری نمیتونی بکنی!!!! من به همین خاطر دیگه از شوهر طلاق گرفتم که حداقل نبینم شکنجه نشم!

اونقدر الاغه که نمیبینه بقیه صاحب خونه و همه چی شدن و این یابو هیچی به هیچی

مردای ایرانی اغلب با یه حس عذاب وجدان و بدهی به خونوادشون بزرگ میشن

حالا بعضیاشون کمی عقل دارن

بعضیاشون مثل شوهر شما و شوهر سابق من کلا حمالن هیچی نمیفهمن چیزی هم بگی طلبکارم میشن شلوارشونم درمیارن میدن به خونوادشون

شوهرت مرد سالار و کنترل گره کاریش نمیتونی بکنی بیخودی بحث نکن

دلم واسه طلاهام میسوزه همش ب صررش فک میکنم