2789
عنوان

تازه عقد کردم سوال در مورد🔞 دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 106 پست
از شوهرش حامله شده نه از دوست پسرش که انقدر خجالت بکشهاون کسی که بخواد توعقد زنشو ول کنه بعداز عروسی ...

خب منم نگران همینم که با یه بچه تو شکمش ول کنه بره شوهره

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

خب منم نگران همینم که با یه بچه تو شکمش ول کنه بره شوهره

اگه اینجوریه رفتن زیر سقف هم نباید رابطه کامل داشته باشن وبچه دار بشن چون ممکنه شوهره بره

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین عزیزم صحبت های من و شما به نتیجه نمیرسه

به نتیجه میرسیم ولی شما نمیخوایی

باید خانواده ها یاد بگیرن که شناختن طرف بذارن قبل از عقد وبعداز عقد دیگه طرف شوهرشه رابطه کامل داشتن هیچ ایراد نداره تو خانواده ماکه مهم نیست مادرمن همیشه میگه اول طرفتو بشناس بعدش عقد کن تا واسه رابطه داشتن استرس نداشته باشی

الان هرچی مذهبی هست ریختن تو تاپیک که بزار حالا که عقدین و محرمید کارتونو انجام بدین دیگه ذره ای به ...

بله نظر های اشتباه میدن اونوقت که بدبخت کردن طرف بیچاره را میان میگن باید چشمت را باز میکردی 😑😑

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچوقت دنیا اونجوری ک ما خواستیم نشد🕊🖤️

خونواده از کجا میخواد بفهمه که شما رابطه دارین یا نه!

رعایت کنین و رابطه تونو داشته باشین دیگه. دونفر وقتی ازدواج میکنن یعنی به اندازه کافی به بلوغ رسیدن که برای اتاق خوابشون بقیه تصمیم نگیرن.

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

اسی یک درصد فکر کن پس فردا گذاشت رفت چکار میخوای بکنی با بکارت پاره

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕

بله نظر های اشتباه میدن اونوقت که بدبخت کردن طرف بیچاره را میان میگن باید چشمت را باز میکردی 😑😑

هرچی هم باهاشون با منطق حرف میزنیم بازم حرف اولشونو میزنن و اصلا گوش نمیدن

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

خیلی عذر میخوام ولی با رابطه سطحی دیگه نامزدم ارضا نمیشه و میگه حداقل از پشت بزار که اونم ضرر داره چ ...

از پشت که مطلقا ممنوعه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

خیلی عذر میخوام ولی با رابطه سطحی دیگه نامزدم ارضا نمیشه و میگه حداقل از پشت بزار که اونم ضرر داره چ ...

اگه با روان ککنننده و کا......م باشه ماهی یکبار اشکال نداره .ولی اگه همسرتو میشناسی یا شناخت داری روش رابطه کامل بهتره من وهمسرمنامردیم و رابطه کامل داریم چون من شناخت کامل رو ایشون داشتم

اسی یک درصد فکر کن پس فردا گذاشت رفت چکار میخوای بکنی با بکارت پاره

الحق که جهان سومی هستیم

خب بکارتش پاره بشه چیه مگه با شوهرش رابطه داشته نه با نامحرم

اگه اینجوریه وقتی رفتن سرخونه زندگیشون هم نباید رابطه کامل داشته باشن چون ممکنه اون موقع هم بره طرف

الحق که جهان سومی هستیمخب بکارتش پاره بشه چیه مگه با شوهرش رابطه داشته نه با نامحرماگه اینجوریه وقتی ...

اولا احترام خودتون نگه دارید

بعدش الان ولش کنه بره آش نخورده دهن سوخته میشه مرد هیچ انگیزه ندارع که خونه براش فراهم کنه عروسی بگیره این مردا باید یه مرحله قفلی داشته باشند🤝🏻

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕

اولا احترام خودتون نگه داریدبعدش الان ولش کنه بره آش نخورده دهن سوخته میشه مرد هیچ انگیزه ندارع که خ ...

من احترام نگه داشتم وبی احترامی نکردم

خانواده ها باید بذارن تا دخترشون قبل از عقد یعنی ازدواج طرفشو بشناسه نه الان که طرف شوهرشه

کلا اقایون وقتی زوتر عقد میکنن هیچ انگیزه واسه خونه گرفتن وعروسی ندارن چه رابطه داشته باشن چه نداشته باشن

من خودم۸ساله بایکی هستن تو این چندسال همه خونه گرفته هم ماشین والانم داره سرمایه جمع میکنیم واسه ازدواج

اولا احترام خودتون نگه داریدبعدش الان ولش کنه بره آش نخورده دهن سوخته میشه مرد هیچ انگیزه ندارع که خ ...

شما اول برو تاپیکاشو بخون ۱بار میگه دلم میخواد پیش نامزدم بخوابم۱بار میگه به نامزدم حس بدی دارم چون زشته

خودش معلوم نیست باخودش چند چنده

من حس میکنم فیکه طرف