2789
عنوان

خواهرم بعد سال ها یه خواستگار خوب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 103 پست

عزیز همه وسیله ها را بفروشه کمتر و جدیدش را بخره تا موقع استفاده خاطرات گذشته براش مرور نشه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از کجا معلوم نفرسوم نباشه پسره ک نمیاد حقیقت روبگه

چقد پیله ای

بدآوردی قبلا،،،الان،خاهراستارتر چه ربط به موضوع توداره

صبرکن کارما بزنه کمر د،وس پسرت واون زنه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

عزیزم قضاوت نکن.از زندگی کسی ما خبرنداریم .انشاالله هردو در کنار هم خوشبخت بشن .براشون آرزوی خوشبختی ...

فک میکنه هر کس جدامیشه معذرت میخوام خرابه

حاضرم رو پاکی و نجابت خواهرم قسم بخورم تو این ۵ سال با هیچکس در ارتباط نبود

بارها شاهد اشکاش و دل شکستگی هاش بودم تحقیرشد حرف وکنایه شنید فقط رف یه گوشه با خدا دردودل کرد

نصف شب میدیدم داره دعامیکنه و گریه می کنه دلم خون میشد

بالاخره خدا بهش نگاکرد

بعد ایشون میاد به راحتی توهین میکنه

خانوادش میدونن ولی انگار پسره گفته به اقوام نگن که خواهرم جداشدهممنون عزیزم

چ بهتر ک میدونن وروراست هستین . ب اقوام مسائل شخصی مربوط نیست و هیچ استرس نداشته باش هیچی نمیشه گلم خداخیربخوادبراشون و خلاف شرع نکرده ب هردلیلی تفاهم نداشتن جداشدن کجاش بده مگ ادم نیست حق زندگی نداره .بخودتون سخت نگیرین خوشبخت باشند 🫶

برو بابا چی میگی چیه طرفه بیوه هایی هیچی نمیدونی حرف نزن امثالهم شماها لاشی هستین میرین تو رابطه ای ...

تو هروقت بیوه شدی،،،دیگه شوهرنکن

یاباپیرمرد عروس وداماد دارشوهر کن که حق کسی و نخورده باشی

انتقام دوس،پسر،عنتوچرا ازبقیه میگیری بروبرین به خودش

باتوباید نامحترمانه حرف،زد اگربفهمی،شک دارم!!

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

فک میکنه هر کس جدامیشه معذرت میخوام خرابهحاضرم رو پاکی و نجابت خواهرم قسم بخورم تو این ۵ سال با هیچک ...

ناراحت نباش گلم.با کفش خواهرت راه نرفته ببینه چی تجربه کرده.دخترخاله خودم پدرومادر نداشت از سربی کسی در سن کم بانامردی ازدواج کرد فقط۲ماه عروس بود طلاق گرفت ۳سال ازدواج نکرد بعدش با پسرمجرد ازدواج کرد الان ۲۰سال میگذره شوهرت میگه میخوام دنیا نباشه اگر ریحانه نباشه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ناراحت نباش گلم.با کفش خواهرت راه نرفته ببینه چی تجربه کرده.دخترخاله خودم پدرومادر نداشت از سربی کسی ...

ممنون عزیزم

خداروشکر

انشاءالله خواهرمنم خوشبخت بشه

ممنون عزیزم خداروشکر انشاءالله خواهرمنم خوشبخت بشه

انشاالله