2789
عنوان

خواهرم بعد سال ها یه خواستگار خوب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 103 پست
🙄🙄🙄من ۵سال بایکی بودم طرفم خیانت کرد رفت بیوه توله بزرگ دار دوست شد منو ب بیوه توله دار فروخت واش ...

از نحوه چت کردنت مشخصه که چرا رفته عزیزم .. اول به خودت نگاه کن ببین چرا رفته تو مشکلی داشتی یا ن؟ بعدشم قرار نیس کسایی که جدا شدن منتظر بمونن کل مجردای دنیا ازدواج کنن ببینن تهش چیزی میمونه یا ن هر کس قسمت و حکمتش فرق داره حسود نباش خودت رو ارتقا بده از نظر شخصیت و جایگاه اجتماعی قطعا خواستگار خوب اگه به صلاح باشه سمت شماام میاد ... و در اخر طرف حتی دشمنت هم باشه اگه یه ذره انسانیت داشته باشی براش آرزوی خوشبختی میکنی نه اینمدلی انگار حق تورو ازت گرفتن

بالاخره شد ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنها در ی صورت ب مشکل میخوره که خانواده پسر مخالف باشنجهیزیه رو هماگه میتونه بفروشه پول بزاره روش جد ...

نه فک کنم خانوادش مشکلی ندارن

اره میگه چندگرم طلا دارم میفروشم

من باشم جهاز قبلمو میبرم ولی به پسر و خانوادش نمیگم که استفاده شدست

تو این گرونی باز دوباره پول جهاز بدن...

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

از نحوه چت کردنت مشخصه که چرا رفته عزیزم .. اول به خودت نگاه کن ببین چرا رفته تو مشکلی داشتی یا ن؟ ب ...

برو بابا چی میگی چیه طرفه بیوه هایی هیچی نمیدونی حرف نزن امثالهم شماها لاشی هستین میرین تو رابطه این اون

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

امیدوارم خدابخواد وخودشون تلاش کنند خوشبخت باشن .خب پسره میتونه ب خانوادش نگ ازدواج قبلی داشته بین خودشون بمونه و یا الان بگین دیگ باشرایطتون بخوان کنارمیان ک فردا مشکل پیش نیاد

برو بابا چی میگی چیه طرفه بیوه هایی هیچی نمیدونی حرف نزن امثالهم شماها لاشی هستین میرین تو رابطه ای ...

تو مشکل روانی داری عزیزم عوض توهین به این و اون رو رفتارت کار کن .. تایپکاتو خوندم مشخصه کلا چجور شخصیتی داری دیگ ریپلای نمیکنم پیامتو متاسفم واسه شخصیتایی عین تو و مطمئن باش هررر پسری بیاد تو زندگیت فراریه ازت چه برسه بگیرتت

بالاخره شد ♥️

امیدوارم خدابخواد وخودشون تلاش کنند خوشبخت باشن .خب پسره میتونه ب خانوادش نگ ازدواج قبلی داشته بین خ ...

خانوادش میدونن

ولی انگار پسره گفته به اقوام نگن که خواهرم جداشده

ممنون عزیزم

جدیدا هرچی مطلقه بیوه هست خودشونو ب مجرد میچسبونن جالبه .بعد گندش درمیاد نفرسوم رابطه طرف بودن وطرفو ...

عزیزم قضاوت نکن.از زندگی کسی ما خبرنداریم .انشاالله هردو در کنار هم خوشبخت بشن .براشون آرزوی خوشبختی کن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

اخه خب واسه ۵ سال پیشه یکم از مدافتاده

اگه سالمه خوبه

مد بودن یا نبودنش مهم نیست فعلا

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....