2789

من پول اجاره مغازه رو ندارم میخام از این کانکس های پیش ساخته که میسازن بگیرم پولشو ندارم برم شهرداری یا فرمانداری یا جای دیگه کمکم میکنم که بگیرم؟ میخام شغلی که علاقه دارم رو بزنم کمکم کنید

دکه اجاره کن

کانکس اجاره کن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شهرداری یه خرجی هم میزاره رو دستت میگه باید مالیات و عوارض و بدی و..

خودت بری بخری هم شهرداری ممکنه بیاد جمع کنه و حریمه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شهرداری خودش بیشتر کمک میکمه جمعش کنه فکر کنم

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

شهرداری یه خرجی هم میزاره رو دستت میگه باید مالیات و عوارض و بدی و..خودت بری بخری هم شهرداری ممکنه ب ...

نه باید مجوز بگیرم امارشو گرفتم از شهرداری باید مجوز گرفت الان مشکل هزینه ش هست

نه باید مجوز بگیرم امارشو گرفتم از شهرداری باید مجوز گرفت الان مشکل هزینه ش هست

مگه اینه اجاره کنی

یا وام خود اشتغالی از کمیته امداد یا بهزیستی بگیری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مجوز بگیرم بله

چه خوب.کانکس دست دو هم قیمت کنید شاید مناسب باشه.یه جاهایی هست که شهرداری با خانومای سرپرست خانواده غرفه کرایه میده پیارسال ماهی پانصد بود .اگه اطراف تون کسی هست که شرایطش رو داشته باشه و امن باشه از طریق ایشون اقدام کنید