من پول اجاره مغازه رو ندارم میخام از این کانکس های پیش ساخته که میسازن بگیرم پولشو ندارم برم شهرداری یا فرمانداری یا جای دیگه کمکم میکنم که بگیرم؟ میخام شغلی که علاقه دارم رو بزنم کمکم کنید
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شهرداری یه خرجی هم میزاره رو دستت میگه باید مالیات و عوارض و بدی و..
خودت بری بخری هم شهرداری ممکنه بیاد جمع کنه و حریمه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
نه باید مجوز بگیرم امارشو گرفتم از شهرداری باید مجوز گرفت الان مشکل هزینه ش هست
مگه اینه اجاره کنی
یا وام خود اشتغالی از کمیته امداد یا بهزیستی بگیری
چه خوب.کانکس دست دو هم قیمت کنید شاید مناسب باشه.یه جاهایی هست که شهرداری با خانومای سرپرست خانواده غرفه کرایه میده پیارسال ماهی پانصد بود .اگه اطراف تون کسی هست که شرایطش رو داشته باشه و امن باشه از طریق ایشون اقدام کنید