2789
عنوان

از وقتی داداش عقب افتاده م با ی مطلقه و بچه ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 121 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید باورت نشه زنه بدون حتی خواستگاری زنش شد همین قدر بی ارزش!!

یه دوستی دارم که پسره با دختری ازدواج کرد که فقط ۵ سال از مادرشوهرش کوچیکتره . خانمه بعد اینکه مهریه از شوهر اولش گرفت خونه ماشین و مغازه خرید و بعد این پسره بخاطر شرایط خانمه که همه چی داست باهاش ازدواج کرد. مادرش پیر شد از این داغ. شکسته و داغون شد. گفت من آرزوی دومادی تو رو دارم برای پسرش عروسی گرفت اما تو همون مجلس عروسی هم پسرش و عروسش حتی نگاهش هم نمیکردند و اصلا ادم حسابش نمیکردن . دلم خیلی سوخت واسه مادره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اون چه گهیه ک برادر من دست ازش برنداره خب اگ چیزیش نیس چرا نمیگیری بین زنا میچرخی😐

موقعیت بشه میگیرم مگه چشه.

آقا هستم ......اونای که ماروفروختن سود نکردن..خوشبحال خریدار....

اصلا اینطور نیست😒زنه حتی ظرف واسه خونه ش نداشت 😐😐

عزیزم نگفتم داداش شما اینطوریه که.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شک نکن زنه پرش کرده با سیاست خودش

قطعا

چون داداش من انقد خر هست زنه هرچی بگه گوش میده

دیگه ی تلفن زدن چیزی نیس ولی خودش نمیخواد زنگ بزنه کینه داره ..اومدن خونمون مامانم طفلی بهش کادو داد فکر نمیکردم انقد اشغال باشه شب عید به بابام زنگ زدن ولی به مامانم فقط زنه پیام داد

اینا مهم نیس مهم سلامتیشه😭😭

بنده خدا ازدواج ناموفق داشته قتل نکرده

خیلیم خب سفت دودستی چسبیده ب زندگیش وشوهرش که همه چی قشنگ باش بگن فلانی چ شوهری کرده

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

یه عده عین آفت هستن. میان تو زندگیا تا ریشه رو خشک نکنن ول کن نیستند.بلایی هستند عظیم

دقیقا

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ربطی نداره . زنی یکبار ازدواج کرده هم حق انتخاب داره .زنی که بچه نداشته باشه ، مشکلش چیه؟برادر اسی ا ...

مگه میگم دل نداره؟؟

میگم یکم درکو شعور داشته باشن درککنن خانواده پسره ارو برن با یکی مثل خودشون اونام حق دارن بخوان پسرشون با یکی مثل خودشون که تجربه زندگی مشترک نداشته بچه نداشته ازدواج کنه

این خانومه ام وقتی میبینه همه این سردی ها قطع ارتباطشون بخاطر خودشه میتونه شوهرشو راضی کنه با مادرش اوکی بشه

ولی پرو تر از این حرفاس

یه زن مطلقه تابحال ندیدم پرو نباشه هر کدوم به یه روشی اومدن تو زندگی پسره هیچی پسره ارو از خانواده دورم کردن

توام الان من ادا روشن فکرارو درنیار

آدمای مطلقه بر هم هستن آدمای مجرد هم بر هم هر کی با یکی مثل خودش

دل دارن ندارن چی میگه این وسط

حالا کاری ب درست غلطش ندارم ولی خب زندگی ادما ب خودشون مربوطه داداش ۲۷ ساله ی شما یه انسان بالغه اصلا شاید میخاد گه بزنه ب زندگیش خب ب بقیه چه زندگی خودشه ، حالا اگه باب میل شما ازدواج کرده بود زندگیش جهنم بود مامانت اروم میشد خب شاید با این زنه خوشه داداشت مگه خوشبختیش براتون مهم نیست؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅