2777
2789
عنوان

مشکل من با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 75 پست
عزیزم مهم اینه ک خانواده همسرت قدر احترام گذاشتنتو بدونن بابا مگه چقدر قراره پیش ما باشن سخت نگیر عز ...

ن خدایی خوبن باهام بیش از حد دوسم دارن منم بخدا خوبم باهاشون اما همیشه از درون انگار شیطان گولم میزنه ک بد بشم باهاشون هی میگمرو ندم پرو بشن اما تو ظاهر واقعا نمیتونم بد باشم،شوهرمم مغرور و لجبازه لج کنه باهام ناراحت بشه ازم کاری میکنه ب غلط کردن بیفتم از بسس ک بی محلی میمنه بهم حرف میرنه اما بی محلیمیکنه

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
اخی عزیزم شوهرت چ برخوردی نسبت ب این کار مادرش داره؟

اونم خوشش نمیاداز رفتارای مادرش ولی خب نمیدونم چرا تو این موارد میگه مادرمنم بگو بیاد اونم ک دنبال خودش صدنفر میکشونه.البته فکر میکنم شوهرم از اعصاب خوردی و بحث بعدش میترسه.

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ساله ازدواج کردی خوردو خوراکت باهمه

من ۴سال عقد بودم ۱۱ماه هم هست عروسی کردم.ن بابا دوتا خیابون فاصله داریم فکر کن اگه باهم بودیم چی 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
اون هرز گاهی رو شما برید خونه خانوادتون یا روشتو عوض کن دعوت کن ولی نگو ب همسرت دعوت کردی بگو خودشون ...

ممنون ک کمکم میکنی،چرا گلم مشکلاتت چیه مگه

ن خدایی خوبن باهام بیش از حد دوسم دارن منم بخدا خوبم باهاشون اما همیشه از درون انگار شیطان گولم میزن ...

خب پس چی ازین بهتر دوستم؟ 

ایشالا همیشه باهم خوب باشین گول شیطونم نخور خانواده همسرت ظرفیت محبتو دارن نترس چیزی نمیشه

اون عزیزانی ک میگن حالا چ اشکالی داره دعوت کنید یا محبت کنید چند روز مادرشوهرمو بهشون قرض میدم تا تجربه کنن حس قشنگ عروس ایشون بودن رو  

ممنون ک کمکم میکنی،چرا گلم مشکلاتت چیه مگه

خواهش میکنم مشکل من گرفتاری مالی و بدهی.در کل واس خودت فکرو خیال درست نکن گاهی جلوش وایستا حرفتو نطرتو بگو تلاش کن ولی  بجایی نکشون ک اذیت بشید خودتو همسرت.سالی تهششش سه بار ۴بار میخوان همه خونت ی شب جمع بشن میزبانیتو کن و احترامو و تمام

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خواهش میکنم مشکل من گرفتاری مالی و بدهی.در کل واس خودت فکرو خیال درست نکن گاهی جلوش وایستا حرفتو نطر ...

از این اذیت میشم ک چرا پیش میاد خانواده همسرم تنها خونم باشم اما خانواده من نمیتونن،ناراحتم از اینکه از اول رو دادم ب شوهرم خودشیرین بازی دراوردم همیشه قبل اینکه شوهرم بگه خودم زنگیدم دعوتشون کردم اینم الان فک میکنه وظیفه منه

يك كم توقع زيادى به نظر مياد.ولى بازاگه ممكنه وبا خانواده خودتون صميمى هستن،قبول كنيد.حالا چرا اينطو ...

اره دونفرن بچه ها ازدواج کردن،دلیل این کار شوهرمو نمیدونم