عزیزم مهم اینه ک خانواده همسرت قدر احترام گذاشتنتو بدونن بابا مگه چقدر قراره پیش ما باشن سخت نگیر عز ...
ن خدایی خوبن باهام بیش از حد دوسم دارن منم بخدا خوبم باهاشون اما همیشه از درون انگار شیطان گولم میزنه ک بد بشم باهاشون هی میگمرو ندم پرو بشن اما تو ظاهر واقعا نمیتونم بد باشم،شوهرمم مغرور و لجبازه لج کنه باهام ناراحت بشه ازم کاری میکنه ب غلط کردن بیفتم از بسس ک بی محلی میمنه بهم حرف میرنه اما بی محلیمیکنه
دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهش میکنم مشکل من گرفتاری مالی و بدهی.در کل واس خودت فکرو خیال درست نکن گاهی جلوش وایستا حرفتو نطرتو بگو تلاش کن ولی بجایی نکشون ک اذیت بشید خودتو همسرت.سالی تهششش سه بار ۴بار میخوان همه خونت ی شب جمع بشن میزبانیتو کن و احترامو و تمام
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خواهش میکنم مشکل من گرفتاری مالی و بدهی.در کل واس خودت فکرو خیال درست نکن گاهی جلوش وایستا حرفتو نطر ...
از این اذیت میشم ک چرا پیش میاد خانواده همسرم تنها خونم باشم اما خانواده من نمیتونن،ناراحتم از اینکه از اول رو دادم ب شوهرم خودشیرین بازی دراوردم همیشه قبل اینکه شوهرم بگه خودم زنگیدم دعوتشون کردم اینم الان فک میکنه وظیفه منه
دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه