2821
2789
عنوان

از وقتی بیکار شدم شوهرم خیلی بهم پول نمیده باید چیکار کزد

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 64 پست
نه والا شوهر من خداییش این چندسال که شاغل بودم ی هزارتومنی هم ازم نمیگرفت پولمو خرج خودم میکردم لباس ...

منم شاغلم تمام مخارجم با همسرمه حقوقامو تمامشو جمع کردم به نام خودم خونه خریدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم شاغلم تمام مخارجم با همسرمه حقوقامو تمامشو جمع کردم به نام خودم خونه خریدم

حالا من همه حقوقم وسطه حتی بیشتر از واسه همسر

خونه خرید به نام من کرد با اینکه من گفتم نصف نصف گفت نه زحمتش با تو بود

ولی خب تو پول من همیشه حساب میکنه

کدوم قسمت از شرایط این بنده خدا خوب بود؟چرا فکر میکنین همه آدما با پایین اومدن کیفیت زندگیشون کنار م ...

همه فکر کردن اون پول رو برای خرجی خودش میده نه خونه. برای خونه کمه. اما برای شخص خودش بود، خوب بود دیگه

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

همه فکر کردن اون پول رو برای خرجی خودش میده نه خونه. برای خونه کمه. اما برای شخص خودش بود، خوب بود د ...

بخدا واسه خرجی هم خیلی کمه من متوجه نمیشم وقتی یه لیزر جلسه ای 2 تومنه یه ترمیم ناخن 1 تومن یه ترمیم مژه بالای 2 تومن

اینا هیچی نیستن در مقابل خرجای شخصی واقعی شما یه تراپی بخوای بری جلسه ای 1 میوفته!!!

بخدا واسه خرجی هم خیلی کمه من متوجه نمیشم وقتی یه لیزر جلسه ای 2 تومنه یه ترمیم ناخن 1 تومن یه ترمیم ...

در برابر حقوقا خیلی هم خوبه. چند درصد جامعه حقوقشون چقدره که 12 تومنشو فقط بدن به خانوم!!!! مثلا یه کارمند باید نصف حقوقشو بده به زنش بازم ناراضی باشه!!! من دارم در مورد اکثریت حرف میزنم نه اقلیتی که شما میگی. خیلیا خیلی وقته بیشتر این کارارو نمیکنن. خانوم این قدر ناراضی باشه خیلی بهتره خودش هم بره سر کار. یا یکم توقعشو بیاره پایین اونم تو این وضعیت که همه داریم میبینیم.

بخدا واسه خرجی هم خیلی کمه من متوجه نمیشم وقتی یه لیزر جلسه ای 2 تومنه یه ترمیم ناخن 1 تومن یه ترمیم ...

مگه خرجا فقط برای شخص خانومه. خونه هم کلی خرج داره که باید هزینه کنه براش. گوشت کیلویی دو تومن. یه مرغ یه تومن. هزینه ی رفت و امد و خوردو خوراکو بچه و اجاره و ماشین و چیزای دیگه چی میشه! با 20 یا 30 یا حتی 40 تومن کدومشو برسونه !!!

ببین کسی که خودش کار نکرده ماهی ٣٠-۴٠ دستش نبوده فکر میکنه ١٢ زیاده. ولی واقعا نیست. با شوهرت صحبت کن همینا و بهش بگو. بگو زندگیم افت کرده دنبال کارم حالا تا کار پیدا شه درست پول بزن به حسابم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من همه حقوقم وسطه حتی بیشتر از واسه همسرخونه خرید به نام من کرد با اینکه من گفتم نصف نصف گفت نه ...

خوب همسرتون کار درستی کرده منطقی بوده غیر از این بود ظلم به شما بود من همسرم همیشه میگه نمی خام از حقوق تو توی زندگیمون خرج بشه حقوقت پس انداز خودت باشه حتی جایی خرج کنم فوری می زنه به کارتم

مگه خرجا فقط برای شخص خانومه. خونه هم کلی خرج داره که باید هزینه کنه براش. گوشت کیلویی دو تومن. یه م ...

عزیز من گفتم 12 تومن فقط خرج خود خانوم هم بده باز خیلی کمه!!!

شما داری اشتباه حمله میکنی

در برابر حقوقا خیلی هم خوبه. چند درصد جامعه حقوقشون چقدره که 12 تومنشو فقط بدن به خانوم!!!! مثلا یه ...

من شاغلم درامد خوبی هم دارم تقریبا از همسرم هم به جز خرجای خونه باز خرجای دیگه منو میده پول من معمولا به صورت کامل پس انداز میشه و بیشتر برای ارتقای زندگیمون استفاده میکنیم

پس خیر این خانوم تحت هیچ شرایطی وقتی خودش سال ها شاغل و کمک خرج بوده نباید از حقش بزنه و به کم قانع بشه

من شاغلم درامد خوبی هم دارم تقریبا از همسرم هم به جز خرجای خونه باز خرجای دیگه منو میده پول من معمول ...

همین دیگه. شما اشتباهتون اینجاست که همه رو دارین با خودتون مقایسه کنین. من اکثریت جامعه رو گفتم. پس 12 تومن برای خانوم کمه! احتمالا شوهره باید بره از دیوار مردم بالا تا بتونه بیشتر بده به خانمش😂. در ضمن من دارم عادی و ریلکس جوابتو میدم. نمیدونم چرا از لفظ حمله استفاده کردی. احتمالا عصبی شدید. اما خوب این چیزی نیست که باعث عصبانیت بشه. یه تبادل نظر ساده هست. دعوا که نداریم.

همین دیگه. شما اشتباهتون اینجاست که همه رو دارین با خودتون مقایسه کنین. من اکثریت جامعه رو گفتم. پس ...

دوست خوبم از لفظ حمله استفاده کردم چون شما حمله کردی با الفاظی که به کار بردی و لحنی که باهاش تایپ کردی

خارج از مسئولیت اجتماعیه که یه توپ بندازی تو زمین دیگری و خودتو بکشی کنار بگی وای من فقط یه ذره با نوک پام هولش دادم و این مسئله نشون میده شما آدم ساده انگاری هستی که به همه چیز راضی هستی و حتی لحن دیگران باعث نمیشه بهت بر بخوره پس طبیعیه که با پول کم و خرجی نصفه نیمه و پایین اومدن کیفیت زندگیت هم مشکلی نداشته باشی و تا ابد مدافع حقوق آقایون بی عرضه و گاها با عرضه و خسیس باشی شما در وهله اول ساده ترین الفبای وجودیت خودتون رو یاد بگیرین و واقف باشین که خدمتکار نیستی و دارای حق و حقوق برابری با همسرت بعد برای بقیه خانوما نسخه بپیچین که وای تو چقدر پر توقعی