2789
عنوان

از وقتی بیکار شدم شوهرم خیلی بهم پول نمیده باید چیکار کزد

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین میفهمم واقعا نیاز به استراحت داری چون خودم هم متاهلم هم شاغل اما یه موضوعی مردا وقتی قدرت دستشو ...

دقیقا الان بیکاری داره منو افسرده میکنه😐🤧🤦🏻♀️خیلی بده منی که ۷ ساله شاغل بودم خیلی سخته برام بیکاری تو خونه الآنم مثل سگ پشیمونم میگم کاش دماغمو عمل نمیکردم که اینجوری مجبور نشم از کارم بیام بیرون دارم روانی میشم تو خونه با کتاب خواندن و اینستا گردی و تلویزیون دیدن خودمو سرگرم میکنم با آشپزی کردن خونه رو مرتب کردن تا شوهرم از سرکار بیاد بچه هم ندارم خیلی حوصلم پوکیده

دقیقا الان بیکاری داره منو افسرده میکنه😐🤧🤦🏻♀️خیلی بده منی که ۷ ساله شاغل بودم خیلی سخته برام بیک ...

منم همینقدر بی حوصله ام با این تفاوت ک حوصله سرکار رفتنم ندارم

این بهار یکم رفتم بیرون گشتم

باز الان تابستون شده هوا گدمه نمیشه خیلی رفت بیرون

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
شما مثل خواهر منی...همه چی داره...ولی بازهم راضی نیست...

خب گلم الان هیچی ندارم ک

اون مال گذشته بود ولی خب اون زمانم راضی نبودم نمیدونم چرا هیچوقت رضایت نداشتم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
دقیقا الان بیکاری داره منو افسرده میکنه😐🤧🤦🏻♀️خیلی بده منی که ۷ ساله شاغل بودم خیلی سخته برام بیک ...

اول از همه اینکه واسه بی حوصلگیت بچه دار نشو توی این وضعیت که همه رو هواییم

بعدشم خواهر دنیا که به آخر نرسیده بازم میتونی بری سرکار مهم اینه متوجه شدی توی خونه موندن باعث حال بدت شده

ببین من همین الان با تنی خسته از سر کار دارم اینجا جواب میدما آش و لاشم ولی همچنان به نظرم بهتر از تو خونه موندنه

منم همینقدر بی حوصله ام با این تفاوت ک حوصله سرکار رفتنم ندارماین بهار یکم رفتم بیرون گشتمباز الان ت ...

وای نه من در به در دنبال کارم از طرفی هم کار خیلی کم شده همه تعدیل نیرو کردن اصلا اوضاع قاراشمیشه چندجا رفتم کار کردم خوشم نیومد اومدم بیرون حالا فعلا خودمو زدم بیخیالی تا یک کار نون و آب دار گیرم بیاد برم سرکار نمیتونم تو خونه بمونم

اول از همه اینکه واسه بی حوصلگیت بچه دار نشو توی این وضعیت که همه رو هواییمبعدشم خواهر دنیا که به آخ ...

نه بابااا بچه میخام چکار اسکلم مگه😐🤣😂منظورم این بود کسی نیست پیشم تنهام از صبح تا شب شوهرم بیاد خونه اونم میاد خستس شام میخوره میگیره میخابه

آره بابااااا کار کردن خیلی خوبه واقعا اصلا به آدم انگیزه میده من نمیتونم تو خونه بمونم بخدا الان خیلی نیست از سرکار قبلیم اومدم بیرون باز غیرتم اجازه نداد رفتم افتادم دنبال کار همین الآنم دارم میگردم واسه کار