2789
عنوان

توروخدا بگین مقصر کیه بازم ازم جدا شد آقا پسرا دختر خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 62 پست
برای همین میگم بریم مشاوره ولی قبول نکرد هر کسی از نظر خودش فکر میکنه رابطمون اشتباه نداشته کاری که ...

شوهرت که نبوده داری واسه همچین رابطه ای می جنگی هر جفتشون رو بذار کنار، اون آقا هیچ وقت کاری که کردی رو فراموش نخواهد کرد... نفر دوم هم ادم درستی نیست چون به پارتنر دوستش چشم داشته،

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا باید با یه ادم بی ارزش بری مشاوره که چی بشه

خودت برو مشاوره،رو شخصیتت کارکنـ

این چه وضع زندگی کردنه

توکاردیگه ای نداری به چه حقی کتک خورددی

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
شوهرت که نبوده داری واسه همچین رابطه ای می جنگی هر جفتشون رو بذار کنار، اون آقا هیچ وقت کاری که کردی ...

نفر دوم که تموم شد

این آدمو اینقدر بخشیدم انقدر بی احترامی دیدم چیزی نگفتم با بدتر حرفا ولم کرد سه ماه اول رابطه که تو خرابی تو فلانی پشت در خونشون به روز کامل منتظر موندم بیاد قبل شروع شدن رابطه به همین دوستش گفته بود به بار میکنم ولش میکنم هر شب مست میکرد به دخترا دیگه پیام میداد زنگ میزد یه بار اسنپ برده بود به دختره التماس میکرد بیا با من دلم رفت درحالی که اینستاش اسم من بود پیجش دست من که دختره گفته بود مگه اینستا شما اسم فلان دختر نیست خیلی چیزا دیگه شد که من تو پنج ماه آهر رابطمون سه کیلو وزن کم کردم فقط چون دوستش داشتم موندم این آخر چند باری قصد تموم کردم و بیخیال شدم داشتم که نمیذاشت جلو دوستاش کات میکرد میرسیدم خونه زنگ میزد نمیدونم چی نذاشت بشه چیشد خدا با این دلیل منو از چشمش انداخت ولی حس می کنم هر دومون همو دوست داشتیم ولی ترکیب خوبی نبود

چرا باید با یه ادم بی ارزش بری مشاوره که چی بشهخودت برو مشاوره،رو شخصیتت کارکنـاین چه وضع زندگی کردن ...

حق داری حق داری نمیدونم چی بگم فقط اینکه خیلی داغونم دیگه هیچکس رو اینقدر دوست نخواهم داشت

حق داری حق داری نمیدونم چی بگم فقط اینکه خیلی داغونم دیگه هیچکس رو اینقدر دوست نخواهم داشت

فکرت اشتباهه کاملا

اصلا ب فرض اینجور باشه

این لاابالی چیه باش بمونی به درک

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
کارت خیلی بده خودتو کم ارزش کردی ولی دیگه تمومش کن جفتشونو

اون رفیقش خیلی ازش میگذره داره دو ماهی میشه اصلا اهمیت نداره برام دیگه ولی این ما بهم برگشته بودیم یه ماه بیشتر بود

این رابطه طولانی بود خیلی هزینه کردم خیلی تلاش کردم برا درست شدن

حتی اینکه رفیقش برا اولین بار منو دید اون زمان بود که در خونه اینا بودم هر چی به دوستش گفتم بگو بیاد پایین یه لحظه حرف بزنیم زنگ زد بیاد نیمد اینقدر داغون بودم از گریه گفتم به دوستش بیا منو دم خونه اینا ببر تا آبروم نرفته

بخدا هر کی دید چقدر دوستش دارم گفت خاک تو سرت داری دستی دستی این دخترو از دست میدی

فکرت اشتباهه کاملااصلا ب فرض اینجور باشهاین لاابالی چیه باش بمونی به درک

هیچ آینده ای نداریم میدونستم نمیخوام همسرم باشه حتی بیاد خواستگاری قبول نمیکنم اما دلم تموم شدن نمیخواست

فقط از خدا میخوام یه روز بخاطر اینکه رابطه شو باهام جدی نکرد تا آخر عمرش پشیمون بشه خیلی عذاب کشیدم واگذار میکنمش بخدا

دست از سر این ادم داغون بردار به دردت نمیخوره،

خدا هر بار نشون داد و من ندیدم کور بودم الان چشمم باز شده

دست ک بر میدارم اما عشقه حالا به اشتباه یا هر چی نمیدونم درک میکنین یا نه ولی هیچ وقت ازش متنفر نشدم شده از دوست داشتنم کم بشه ولی تنفر نبود

ادما بعد از هفت هشت ده سال وقتی میفهمن اشتباهه انتخابشون راحت جدا میشننمیدونم چه فکری کردی با خودت ب ...

راحت نیست باید قوی باشی واقعا

اون رفیقش خیلی ازش میگذره داره دو ماهی میشه اصلا اهمیت نداره برام دیگه ولی این ما بهم برگشته بودیم یه ماه بیشتر بود

این رابطه طولانی بود خیلی هزینه کردم خیلی تلاش کردم برا درست شدن

حتی اینکه رفیقش برا اولین بار منو دید اون زمان بود که در خونه اینا بودم هر چی به دوستش گفتم بگو بیاد پایین یه لحظه حرف بزنیم زنگ زد بیاد نیمد اینقدر داغون بودم از گریه گفتم به دوستش بیا منو دم خونه اینا ببر تا آبروم نرفته

بخدا هر کی دید چقدر دوستش دارم گفت خاک تو سرت داری دستی دستی این دخترو از دست میدی

والا آدم شوهرشو اینجوری باشه تحمل نمیکنه شما به هر قیمتی میخوای دوست پسرتو تحمل کنی واقعا دخترا به کجا دارن میرن ما هم یه زمانی همین قدر نادان بودیم آدم وقتی عاقل میشه که دیگه دیره و بهترین چیزا رو از دست داده

والا آدم شوهرشو اینجوری باشه تحمل نمیکنه شما به هر قیمتی میخوای دوست پسرتو تحمل کنی واقعا دخترا به ک ...

شاید لازم بود این اتفاق برا اینکه دیگ هر چیزی رو تحمل نکنم به قیمت دوست داشتن طرف

اون رفیقش خیلی ازش میگذره داره دو ماهی میشه اصلا اهمیت نداره برام دیگه ولی این ما بهم برگشته بودیم ی ...

این ادمی ک خیانت میکنه و اهمیت نمیده ارزش دوس داشتن نداره سخته ولی شدنیه دل بکن.و هرگز هم با دوسش تو رابطه نرو دیگه اینجوری خودت میری زیر سوال

🤍🤍