من بعد از جدا شدن از این پسر به مدت یه هفته با رفیقش صحبت کردم یه سری پیام هست که نشون میده بغلش کردم رفیقشو با اون رفیقش نشد و این نذاش ما یه مدت جدا بودیم باز به خواست این پسر برگشتیم بهم دیشب بهم گفت من اشتباه کردم نمیتونم قبول کنم رفتی با رفیق صمیمیم ما ۲۴ساعت پیش هم بودیم یک ماه و نیمه باهاش ارتباط ندارم اونو گذاشتم کنار توام میذارم کنار تو فلانی و بهمانی و چشمت دنبال اون بود و اگه جوابتو داده بود الان با من نبودی
ولی ببینید چیکار کرد که من پیشنهاد دوستشو قبول کردم اشتباه کردم ولی رفتارش قبل اینکه من بیخیال بشم برم با دوستش به عنوان شروع رابطه صحبت کنم اینطوری بود که هزار بار دعوا چند بار خیانت بخشیدم بی احترامی جلو دوستاش بار آخر دیدم پیام داده به همون دختری که هفته اول رابطه فهمیدم هم با من حرف میزنه هم اون که من پشیمونم زنگ زدم به دختره جلو همین دوستش منو کتک زد خیلی شکستم با کتک زدنش از چشمم افتاد هنوز پیشنهاد رفیقشو قبول نمیکردم برای چندین بار رد کردم یه دفعه گفتم برا خراب کردن پلا پشت سرم به این یه فرصت بدم
که فهمید دنبالمون اومد بحث شد دعوا شد اون عنتر میخواست نفهمه من خودم فهموندم و اونم رفت
انگار نمیخوام تموم بشه کاش میومد برا آخرین بار بریم مشاوره
توروخدا بگین مقصر منم که اصرار کنم برا مشاوره اگه پسری جای این آقا باشه دوست داشته باشه میبخشه؟
خودش گفته بود دیگه حرف اون قضیه رو نزنیم فکر کنم دیشب یچی شنیده بود پشت سرم که گفته بود من تیغ زنم و...
الهی خیر نبینه درست رابطمون گوه بود ولی این آدم گوه ترش کرد انگار واقعا اومده بود پلا رو خراب کنه