2789

بچها کلا شوهر من مدلش کارت کشیدنیه

یعنی مثلا الان میریم پاساژ ۲۰ میلیون کارت میکشه

ولی بهش بگم ۲۰ میلیون برام بزن نمیزنه

امسال من تعدیل نیرو شدم دیگه سرکار نرفتم

بعدشم دنبالش نگشتم چون هم اوضاع یکم بهم ریخته است هم یکم افسردگی و اینا گرفتم خواستم تو خونه باشم شوهرمم موافق خونه نشینی بود بعد قبلا خو من حقوق داشتم حقوقمو خرج میکردم شوهرمم خرجایی مثل لباس و اینارو میداد ۳۰ تومن حقوق دستم بود اونم پول میداد

از وقتی بیکار شدم کلا ۱۲ تومن در ماه میده بهم اعصابم خورد شده اونم اول ماه ۱۲ تومن بزنه نیستا

امروز میگم بزن ۲ تومن میزنه

باز سه روز بعد میگم ۲ تومن میزنه

اینجوری شل و وله

اخر باید ی جنگی بکنیم بنظرم

حرفم زدم حرف فقط ی بار جوابه بار بعدی باز برمیگرده تتظیمات کارخانه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابااا بیکاری خیلی بده واقعا من تعدیل نشدم خودم استعفا دادم اومدم بیرون چون بینی مو عمل کردم بوی رنگ اذیتم میکرد الان خیلی تو خونه حوصلم سر میره چند جا هم کار رفتم خوشم نیومد از محیط و.... شما شغلت چی بود ؟

عزیزم والا شرایطت از خیلیا بهتره...دیگه چی میخوای؟

من زندگیم افت کرده از وقتی نرفتم سرکار

دوست دارم مثل قبل بتونم خرج کنم نکه اینهمه دو دو تا چارتا

اینقدر پول بزن پول بزن پول بزن

اه چرا خودش تکلیفشو نمیدونه

من کالان هیچی نمیتونم بخرم برا خودم چون دیگه حقوقی ندارم شوهرمم بنده خدا اجازه خونه و قرص و قسط .و.. اینا و پرداخت میکنه هیچی نمیمونه برامون الان مثل سگ پشیمونم چرا از کارم اومدم بیرون اصلا چرا دماغمو عمل کردم بیصاحاب شده رو

۱۲ تومن در ماه کمته؟خرج کجات میکنی😂

خرج خونه و زندگی

خودش از ۸ صبح تا ۸ شب سرکاره کل بار زندگی رو دوش منه

با این پول نمیتونم پس انداز مخفی داشته باشم

نمیتونم هرچی از دلم گذشت بخرم

خیلی پول کمیه واقعا