2789

سلام

من عاشق جای زیارتی هستم

هر چی از این دوست داشتن زیارت بگم بخدا کم گفتم بازم

امسال دلم شدید کربلا میخواد ( هر سال میخواد ولی شرایط نیست)

امسالم خییییلی دوست دارم برم ولی برمم ، مامانم نمیتونه بیاد چون شرایطش رو نداره و هزینه نیست

دلمم طاقت نمیاره من برم ولی مامانم نره

خودمم نمیتونم از کربلا بگذرم

تلویزیون رو که می بینم میرن پیاده روی اربعین گریه ام میگیره کاش منم یکی از اونا بودم

شما هم همین حس و حال رو دارین؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا قسمتت کنه

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

مثل شما دلم مشهد میخواد ولی هزینه نیست

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

خوبه زیارت کنی

من شنیدم میگن هر کی ندارن بره زیارت امام حسین بره زیارت عبدالعظیم

اربعین خیلی گرمه و شلوغ بهترین موقع رفتن به کربلا تو ایام عید نوروز و اول پاییز هم هوا خوبه هم زیارت عالی

دریای نور قلبی پر شور در انتظار ..

منم خیلی دلم میخاد زیارت امام رضا برم ولی شرایطش ندارم آرزومه🥹

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

انشالله خود اقا امام حسین امسال بطلبدت🌹❤️

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

وااای من مننن تابحال نرفتم ولی دلتنگشم🙂اگررر مثلا خودت تنهایی بخوای بری میتونی؟ یعنی از نظر امنیت م ...

منم خیلی دلتنگشم تمام وجودم پر می کشه برای حرم

انشاالله امسال قسمتت میشه عزیزم

انشاالله خیلی ممنون شما رفتین تا حالا ؟

اره

اقا طلبید پنج بار قسمت شد رفتم

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!