2789
عنوان

چرا همه از خوشبختی دختری که زشت یا معمولیه ناراحت میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 98 پست
اعتماد به نفس کاذب گرفتتش همچی به چهره نیست من خودم نمی تونم کسی زبونش اینجوریه تحمل کنم یعنی چی ارا ...

چون خیلی از بچگی توجه دیده اینطوریه

مثل ادمای پولدار که همچین حالتی رو دارن یه سری

از بس بد ذاته خدا شوهر خوب بش،نمیده

امیدوارم خوشبخت بشه ولی دست از سر شوهرای ملت برداره

یا میشینه میگه برم پیام بدم به اکسم که زن داره محاله بین زنش و من زنشو انتخاب کنه اون قیافه نداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موهاش روشنه اما نه بوری که مثلا اکثر بورا هستن خیلی خوشرنگ تر چشماش عسلیه خیلی روشنه یعنی زرد رسما ب ...

خواهر منم خیلی خوشگله بعضی وقتا بهش حسودیم میشع

باز حالا خوبه تو دخترعموته

پس از نظر شما ادم زیبا حق داره بقیه رو بکوبه چون (برتره) و کسی که زیبا نیست حق خوشبختی رو نداره درست ...

کسی حق نداره کسی رو بکوبه یا تحقیر کنه

شما گفتین زیبایی برتریه؟ گفتم بله

گفتین دست خوده آدم که نیست؟ گفتم بله دنیا عادلانه نیست

کسی نگفته حق خوشبختی نداره یکی که موقعیتش بهتره انتظار داره از اونی که موقعیتش به اندازه اولی خوب نیست خواستگار بهتری داشته باشه

مثلا شما دختر کم سن مجرد انتظار داری پسر کم سن مجرد خواستگاریت بیاد

اگه برای شما خواستگار مرد 50 ساله مطلقه بیاد برای یه خانم مطلقه خواستگار پسر جوان مجرد بیاد شمام میگی شرایط من بهتره چرا اون پسر جوونه برا من نیومد؟

بحث این نیست اون خانم مطلقه حق نداره خوشبخت شه

دیگه بیشتر از این بلد نیستم توضیح بدم

قاتل عفونت های باکتریایی

خواهر منم خیلی خوشگله بعضی وقتا بهش حسودیم میشع باز حالا خوبه تو دخترعموته

من دوستش دارم با وجود اختلاف سنی خیلی حرف مشترک داریم باهم

ولی اینجور حرفارو میزنه میخوره تو ذوقم که چقدر از بالا به هممون نگاه می کنه

یه بار داشت میگفت فلان مرد نگاهم میکرد دختر عمم گفت اون هیزه به همه نگاه می کنه

اینم برگشت به دختر عمم گفت یعنی به تو هم نگاه می کنه مثلا ؟ و خندید

مغروره. بخاطر زیبایش غرور داره متاسفانه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

باور دارم خوش قلبی خیلی در خوشبختی موثره

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

خوشبخت شدن ربطی ب چهره نداره اما

ی چیزی ک توی جامعه دیدم اینه

مردا از زنهای قشنگ تعریف میکنن و با زنهای معمولی ازدواج میکنن

در واقع آگاهانه یا ناآگاهانه زنها را روبروی هم قرار میدن

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

والا من ظاهرم معمولیه

تو ۱۹ سالگی شاغلم همسرم رو دارم دانشگاه خوبیم دارم ادامه تحصیل میدم و دقیقا همین حسادتا و حرفا هست حتی اقوام نزدیک ک ب قول شما دختر خوشگل مجرد دارن هیچکدوم مراسم من شرکت نکردن چون معتقدن اول باید دخترای اونو ازدواج میکرد

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
کسی حق نداره کسی رو بکوبه یا تحقیر کنهشما گفتین زیبایی برتریه؟ گفتم بلهگفتین دست خوده آدم که نیست؟ گ ...

توضیحات شما اتفاقا درسته

فقط بحث من همون دو جمله اوله و بس !

یه سری ادمای خیلی پولدار یا خیلی زیبایی که دیدم به خودشون اجازه میدن زمین و زمان و قضاوت کنن و هیچ کس رو جز خودشون لایق ندونن

من دارم میگم چرا تحقیر و کنایه...

توضیحات شما اتفاقا درستهفقط بحث من همون دو جمله اوله و بس !یه سری ادمای خیلی پولدار یا خیلی زیبایی ک ...

برتر هستن از نظر همه

اما دیگه باید لیاقت و جنبه برتری رو داشته باشن و بقیه رو تحقیر نکنن

قاتل عفونت های باکتریایی

دقیقا خیلی کار زشتیه

یا من شنیدم میگن فلانی از زنش سرتره. خوشبحالش زشتا شانس دارن یا نمیدونم طفلک خودش به اون خوشگلی زنش ب اون زشتی. کار خوبی نیست واقعا چون اون خانوم هم چهرهش که دست خودش نبوده . و بدتر از همه اینه که کسایی که این جمله هارو پشت سر اون خانوم میگن خودشونم زنن!

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

والا من ظاهرم معمولیه تو ۱۹ سالگی شاغلم همسرم رو دارم دانشگاه خوبیم دارم ادامه تحصیل میدم و دقیقا هم ...

اره دقیقا تو فهمیدی چی میگم 😂

تو صفحه قبلم گفتم توی باشگاه پارسال که اضافه وزن نداشتم یه خانمی به من گفت چقدر خوش هیکلی ایشون بلافاصله به خانمه گفت خب خدا به هرکس یه چیزی میده با لحن بدی.

چون ازم قشنگ تره .

یه لحظه طاقت تعریف یکی از من رو نداشت

میخوان همه چی و همه کس فقط واسه خودشون باشه