2789

سلام

پیامای خاستگارم با خانم سابقش(فوت شده توبارداری)خوندم بهش بی اعتماد شدم

یکسره بهم پیام دادن قربون صدقه و احوال پرسی واینا ولی چنتا بحث جدی هم کررده بودن

زنه همش گلایه کرده بود شرایطمو درک نمیکنی باردارم احتیاج به مراقبت دارم

چندجا توشرایط بد ازش س ک س خاسته بود

یه جا انگار یه روز از زنش بی خبر بود وگوشیش نبرده بود

یه جا زنه میگفت چرا به فلانی هیزی کردی ونگاه کردی

یه جا میگفت تودیوار به زنه پیام دادی اینم قسم خورده بود دوستم باگوشی من پیام داده

یه جانوشته بود بچمون بردم پیش مشاور مضطربه به خاطر رفتارهای توعه ابرومونو بردی پیش در وهمسایه دادبیداد کردی

چندجاهم کفته بودمن شاغلم کنارت کمک. کردم ولی هیییچوقت قدردانی نکردی حتی

حس میکنم ادم بی درک و بعضی وقتا عصبی باشه

چیکارکنم قیدشو بزنم؟؟؟؟

یا برم مشاوره بنظرتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای اون خدا بیامرز که شوهر به درد نخوری بوده شاید برای شما درس عبرت بگیره و بهتر رفتار کنه اما فقط ...

اخه خیلی ادعا میکرد باهم خوب بودیم و زندگیمون دوست داشتیم پیامای قربون صدقه وواینام خیلی داشتن

ولی من میگم تو شرایط بارداری و مریضی چرا باید جوری رفتار میکرد که زنش غصه بخوره

اونو انقد دوست داشته و چند سال زندگی کردن

با من وبچه هام چجوری میخاد برخورد کنه؟

اخه خیلی ادعا میکرد باهم خوب بودیم و زندگیمون دوست داشتیم پیامای قربون صدقه وواینام خیلی داشتن ولی م ...

خانم ها توی بارداری حساس هستن

ممکنه ناراحتی ایشون بخاطر حساسیت هم بوده

و اینکه زندگی مشترک چند ساله دو نفر بی دعوا مگه ممکنه؟!

شما با جلسات مشاوره دو تایی تصمیم بگیر نه بر اساس چند تا پیامک

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

خانم ها توی بارداری حساس هستنممکنه ناراحتی ایشون بخاطر حساسیت هم بودهو اینکه زندگی مشترک چند ساله دو ...

خودمم الان مرددم که برم مشاوره یا کلا جواب رد بدم

اخه حس میکنم مرد بدی نیست

شاید یه کم عجول و زود واکنش بده ولی سالم کاری اهل خانواده و رفیق باز نیست

بیشتر تحقیق کنید و معاشرت کنید تا شکتون بر طرف بشه

نفرین نمیکنم...خبر ب دورترین نقطه جهان برسد؛ نخواست او، ب من خسته، بی گمان برسد؛ شکنجه بیشتر از این ک پیش چشم خودت؛ کسی ک سهم تو باشد ب دیگران برسد ؛چ می کنی؟ اگر او را ک خواستی یک عمر ؛ب راحتی ،کسی از راه ناگهان برسد ؛رها کنی بروند و دو تا پرنده شوند ؛گلایه ای نکنی، بغض خویش را بخوری؛ ک هق هق تو مبادا ب گوششان برسد ؛ خدا کند ک...ن نفرین نمیکنم ؛نکند ب او ک عاشق او بوده ام، زیان برسد..😔💔🫂