2789
عنوان

چرا همه از خوشبختی دختری که زشت یا معمولیه ناراحت میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 98 پست
اخه اینجام میان تاپیک میزنن من خوشگلم ولی فلان دختر نزدیکم که زشته ازدواج کرده و بقیه میان میگن نارا ...

ببین کلا من اطرافم دیدم دخترای خوشگل برای ازدواج کم شانسن چون اکثرشون پسرای هَول رو جذب میکنن که فقط دنبال ظاهرن.

اینم از دردسرای خوشگلیه و نمیشه کاریش کرد. و نمیگه که زشتا نباید زندگی شون خوب باشه.

بقیه بگن چهرت معمولیه چی میشه؟ خودتم میگی معمولی هستی ، بقیه بگن معمولی هستی ناراحت میشی؟

چهره معمولی بد نیس، خیلی خوبه که.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین ظاهر رو برای یه دختر خیلی بیشتر دیدم میگن دو برابر شاید

شاید چون زیبایی تو نگاه اول به چشم میاد و برای مردا مهمه

یا شاید تو اطراف شما کمتر موارد دیگه وجود داره مثلا دختری که شغل خوبی داره مجرد باشه تو اطرافت و دختر بیکاریکه ازدواج خوب کرده باشه

قاتل عفونت های باکتریایی

ببین کلا من اطرافم دیدم دخترای خوشگل برای ازدواج کم شانسن چون اکثرشون پسرای هَول رو جذب میکنن که فقط ...

دختر خوشگل همه رو جذب می کنه واسه همین انتخابش سخت میشه و اغلب ادم نادرستی رو انتخاب می کنن

متوجه منظورم نشدید

چرا باید فکر کنه یکی از یکی دیگه برتره واسه چیزی که هیچ زحمتی و نقشی درش نداشته

دختر خوشگل همه رو جذب می کنه واسه همین انتخابش سخت میشه و اغلب ادم نادرستی رو انتخاب می کننمتوجه منظ ...

شاید عادلانه نباشه ولی واقعیت داره

شما دو تا خواستگار با موقعیت یکسان داشته باشین یکی جذاب و مردونه دیگری زشت کدوم رو انتخاب میکنین؟

قاتل عفونت های باکتریایی

چهرشو توصیف میکنی اونقدر تعریف کردی کنجکاو شدم

موهاش روشنه اما نه بوری که مثلا اکثر بورا هستن خیلی خوشرنگ تر

چشماش عسلیه خیلی روشنه یعنی زرد رسما

بینیش خیلی کوچیکه عملم نکرده

چشماش و لباش نه زیادی درشته نه ریز کاملا متناسب

قدش کوتاهه و لاغر و ظریفه

یه بار باهاش بیرون بری الان که بساط تیکه انداختن و اینا جمع شده باز محاله کسی مزاحمش نشه

شاید عادلانه نباشه ولی واقعیت دارهشما دو تا خواستگار با موقعیت یکسان داشته باشین یکی جذاب و مردونه د ...

بحث انتخاب نیست

من گفتم چرا دختری که قشنگ تره انتخاب میشه؟

گفتم چرا جوری با کسی که معمولی یا پایین تره برخورد میشه انگار خطایی مرتکب شده

انگار گناهی کرده و دست خودش بوده

دختر خوشگل همه رو جذب می کنه واسه همین انتخابش سخت میشه و اغلب ادم نادرستی رو انتخاب می کننمتوجه منظ ...

بله.

آره دیگه نباید این فکرو کرد. و خیلیا هم اینجوری فک نمیکنن. من میگم اگه بگن یکی زشته ولی شوهرش خوبه، همیشه معنی بدی نداره. خیلی وقتا میخوان بگن خوشگلی و زشتی معیار خوشبختی نیس. پس برداشت بدی نکن.

و حرفای دیگران هم واست مهم نباشه. همین اهمیت بیش از حد به حرف آدمایی که افکارشون غلطه، یه کار اشتباهه

بحث انتخاب نیست من گفتم چرا دختری که قشنگ تره انتخاب میشه؟گفتم چرا جوری با کسی که معمولی یا پایین تر ...

دست خودش نیست اما زیبایی مزیت هست بعضیا دارن بعضیا هم نه

و دقیقا برتری هست حتی ناعادلانه

قاتل عفونت های باکتریایی

اینو یبار از دانش امروزم پرسیدم اینو جواب داد گفت : زشتا شانس دارن! همه فکر میکنن خوشگلا خیلی پسر با ...

فکر می کنن خوشگلا پسر بازن واسه همین نمیرن سمتشون که درست نیست

در اصل آنقدر ادم میره سراغ ادمای زیبا چه مرد چه زن متاسفانه تو انتخاب به مشکل میخورن

دست خودش نیست اما زیبایی مزیت هست بعضیا دارن بعضیا هم نهو دقیقا برتری هست حتی ناعادلانه

پس از نظر شما ادم زیبا حق داره بقیه رو بکوبه چون (برتره) و کسی که زیبا نیست حق خوشبختی رو نداره درسته ؟

چون من از اول تاپیک اینو دارم میگم و یه سری هم متوجه منظورم شدن