2789
عنوان

چرا همه از خوشبختی دختری که زشت یا معمولیه ناراحت میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 98 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه چیز میگم جبه نگیرید وقتی بعضی از خانوم ها درمورد بقیه هم جنس هاشون اینجوری میگن چه انتظاری میره ازشون پس فردا پسرشون درستی باشه اینا میشن همون مادر شوهر های که پسرش هر غلطی میکنه میگن پسر من دسته گله

اعتماد به نفس کاذب گرفتتش

همچی به چهره نیست من خودم نمی تونم کسی زبونش اینجوریه تحمل کنم یعنی چی اراده کنم شوهرشو کشیدم سمت خود بیخود میکنی بعدم همه مگه بیشعور ان تا اون نگاهشون کنه بیان سمتش

خب دختر عموت ک قیافه داره شاید بخاطر ذاتش کسی سمتش نمیاد ک گفته شوهر اونو میتونم بکشم سمت خودم بنظر من آدما نون دلشونو میخورن هرکی به هرچی رسیده نوش جونش باشه تو هر زمینه ای خدا فقط میتونه ذات واقعی آدما رو بفهمه

همه اینجوری نیستن.این دخترعموت حسادت میکنه.

اخه اینجام میان تاپیک میزنن من خوشگلم ولی فلان دختر نزدیکم که زشته ازدواج کرده و بقیه میان میگن ناراحت نباش زشششتا شانس دارن با یه لحن بدی

منم خودم رو متوسط میدونم و فکر می کنم هر موفقیتی داتشه باشم حتما میگن فلانی معمولیه

بله متاسفانه همینه ک میگید. انگار هیشکی چش نداره خوشحالی و خوشبختی افرادی ک ظاهر معمولی دارنو ببینه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

خب دختر عموت ک قیافه داره شاید بخاطر ذاتش کسی سمتش نمیاد ک گفته شوهر اونو میتونم بکشم سمت خودم بنظر ...

اره در کمال تعجب هیچ پسر ادم حسابی ای سمتش نمیره

۳۰ سالشه ولی چهره اش همسن من که ۲۱ سالمه میخوره و خیلی زیباست

خونگرم هم هست و اجتماعی

ولی درونش متاسفانه جالب نیست

فقط برای زیبایی اینطور نیست

فرض کن یکی شغل خوبی داره به اونیکه بیکاره یا سطح اجتماعی شغلش پایین تره میتونه این حرفو بزنه

یا یکی دکترا داشته باشه و دیگری دیپلم

یا یکی خانواده سرشناس داشته باشه و دیگری خانواده سطح پایین تر

منظورشون اینه که ما شرایطمون بهتره چرا خواستگار ما بهتر نیست

قاتل عفونت های باکتریایی

دخترعموت نون دلش را میخوره بس که بدذاته هنوز کسی خوب براش نیومده و مطمئنا هم خوشبخت نمیشه یعنی چی ار ...

یه بار باشگاه بودیم

من اندامم اون موقع خیلی خوب بود الان یکم چاق شدم بعد یه خانمی ازم تعریف کرد گفت چه خوش هیکلی

بعد از لحاظ چهره اون زیبا تره از من

سریع به خانمه گفت خب خدا به هرکس یه چیزی میده 😂

به ثانیه نکشید تحمل نکرد یکی ازم تعریف کنه

فقط برای زیبایی اینطور نیستفرض کن یکی شغل خوبی داره به اونیکه بیکاره یا سطح اجتماعی شغلش پایین تره م ...

ببین ظاهر رو برای یه دختر خیلی بیشتر دیدم میگن

دو برابر شاید