2789

معیار هاتون برای ازدواج چیه؟

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متشخص و شوخ طبع باشه دست به زن نداشته باشه و فحش هم نده

صبور باشه و عاشق زن و زندگیش باشه

و با جنم باشه

خانواده خوب و با اصالتی داشته باشه

حالا مهندسم بود چه عالی😍😂😂

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

زیادن

یکیش اینه در هر شرایطی احترام بذاره همونطور که من احترام میذارم.

بد دهن نباشه

دروغگو نباشه

هیز نباشه

هر چی من میگم بگه چشم🤣

ارزش خانوم رو بدونه و بلد باشه محبت و توجه کنه

و...

برای من در ازدواج اخلاق و احترام متقابل از همه چیز مهمتره

دوست دارم همسرم اهل گفتوگو و درک کردن باشه نه قهر و لجبازی.

صداقت، وفاداری و قابل اعتماد بودن برام ارزش زیادی داره.

همفکری در مسائل زندگی و داشتن هدف های مشترک رو مهم میدونم. آرامش کنار هم و حمایت کردن از همدیگه توی سختیها برام اولویته. ظاهر و شرایط مالی مهمه، اما بعد از شخصیت و اخلاق قرار میگیره.

استندبایِ حاجی🙌🏼

بیکار باشه

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

متشخص و شوخ طبع باشه دست به زن نداشته باشه و فحش هم ندهصبور باشه و عاشق زن و زندگیش باشهو با جنم باش ...

چقدر معیارهامون شبیه فقط من مهندس نفت قبول دارم زیر نفت کنسلهicon

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

اول از همه انسانیت داشته باشه، مودب و باشخصیت باشه

از لحاظ عقاید شبیه خودم باشه به طور کلی

حامی و همراه باشه

قبلا تو رابطه نبوده باشه (البته به نظرم در آینده از طرف مقابلم اینو نخواهم پرسید😂 اما خب اگه هم عقیده باشیم احتمالا این مورد حل میشه)

اللهم عجل لولیک الفرج✨

ببین دخترم من الان جای مامانت هستم بزار تجربه ام رو برات بگم

کسی که باید انتخاب کنیم که

اولا پسره عاقل باشه تربیت درست شده باشه اونم از مامانش میتونی بفمهی من ۱۸ ساله ازدواج کردم پسری که مادرش بداخلاق و بی تربیت و بد دهن و بی ادب باشه و خیلی اخلاقای بد دیگه

والا پسرش هم تا ۷۰, درصد اینطوری هست

دوم اینکه حتما شغل داشته باشه سیاست داشته باشه خیلی نباشه شکاک نباشه و در بقیه زندگی همراهی کنه تو رو یعنی بگو دوس دارم در ادامه زندگی با تفکرات و برنامه هام منو همراهی و راهنمایی کنی پناه من باشی اگه اشتباهی کردم تو منو دلداری بدی نه اینکه سرکوفت بزنی اینایی که گفتم خیلی مهمه