2789

نه که بیرون نرم میرم دانشگاه میرم باشگاه میرم عادی بیرون میرم ولی هنوز عین بچه ها میترسم عرق میکنم نمیدونم چرا هنوز سرکار نرفتم تو زندگیم بشدت از اجتماع میترسم کاش اینجوری نبود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینو تصور کن تو ذهنت که همه ما ک بیرونیم ی مشت گاویم اینجوری دیگه اظطراب نمیگیری

چرا آخه 😂😂😂😂 باز بین خانما راحت ترم ولی از مردا میترسم جای که فقط مرد باشه نمیتونم باشم

سلام عزیزم

تو جمع دوستانت هم اینطوری هستی

در کودکی در جمع روابط خانوادگی اجازه صحبت نمی دادند

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

سلام عزیزمتو جمع دوستانت هم اینطوری هستی در کودکی در جمع روابط خانوادگی اجازه صحبت نمی دادند

سلام دوستی ندارم از بچگی هم شخصیت درونگرایی داشتم کلا با خانواده صحبت نمیکنم زیاد بیشتر روز رو تنهام

چند تا کتاب دربارش بخون خیلی بهت کمک میکنه

اونروز تو اینستا یه کلیپ دیدم که میگف کساییکه اضطراب اجتماعی دارن وقتی تو یه جمع قرار میگیرن حس میکنن همه آدما چششون رو اینه و دارن نگاش میکنن واسه همین هی میگن نکنه زشتم نکنه یه عیبی دارم. در حالیکه اونا اصلا حواسشون بهتون نیست و خودشون هزار تا بدبختی. ارن

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

اونا ک صد گاون

حس میکنم از لحاظ روان و اعصاب ب من نزدیکی😂🕯

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○