2789
عنوان

مو بلندا شما هم قبل هربار بیرون رفتن سشوار میکشید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 60 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سشوار در این حد به مو آسیب میزنه .من موهام لخته فقط هم بعد حمام سشوار ...بنظرم موهات بباف

موی صاف در حد سشوار دوست دارم آخه 🥲 یه بارم کراتین کردم دیگه بیش از حد صاف شد چسبید کف سرم موندم چه کنم

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

نه موهای من که کاملا لخته یا همینطوری باز میزارم یا گوجه میکنم خیلی حال داشته باشم یکم کرلی میکنم

منم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

هر وقت عجله داری دو طرفه بباف هم خوشگله هم مرتب

موهام خیلی پرپشت نیست بافته شده اش تو چشم نمیاد باز باشه قشنگه

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

موهام خیلی پرپشت نیست بافته شده اش تو چشم نمیاد باز باشه قشنگه

پس فقط راهش اینه کراتین کنی

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

به شرطی که وقتی میخوای درست کنی خوب حالت بگیره کرلی رو موهای من یساعت میمونه حالا هرچقدم اسپری بزنم

صاف خیلی قشنگ تر از کرلیه اگه موی صاف داشتم فقط یه شونه میزدم و میرفتم بیرون

منم فقط دانشگاه رفتنی راحتم همش میره زیر مقنعه 😁

سلام. شاید دستور اسلام مبنی بر پوشاندن مو، یکی از فلسفههاش همین باشه که زن رو از اینکه اسیر موهاش باشه نجات بده! از اینکه برای بیرون رفتن موطف به صرفِ کلی وقت بشه! وقت نازنینش رو برای زیباییِ این دنیایی که معلوم نیست چقدر بقا داره، هدر بده...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چه کنم دیگه مجبورم

چه اجباری دقیقا؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

فقط جلو موهامو همیشه سشوار میکشم و...

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨